Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ballenjongens/meisjes, informatie over Jorn Feenstra Toernooi 2017

SNEEK – Op vrijdag 26 mei zal het Internationale Jorn Feenstra Toernooi georganiseerd worden. Afgelopen zaterdag heeft de aanvoerder van het eerste elftal (Ale de Boer) samen met twee spelers van het O13-1 elftal van ONS Boso Sneek (Jelte en Sybrand) het deelnemersveld bekend gemaakt.

De deelnemende teams dit jaar zijn Odense BK (Denemarken), KV Mechelen (België), Hull City AFC (Engeland), FC Twente, PEC Zwolle, BeQuick 1887, Regioteam Zuidwest Friesland en ONS Boso Sneek. Door middel van het Regioteam willen wij de betrokkenheid in de regio vergroten om op deze manier meer aandacht te vragen voor het belang en de doelstellingen van KIKA.

Dit jaar zal ook het concept van het toernooi enigszins worden aangepast, het toernooi zal namelijk één in plaats van twee dagen duren. Deze keuze is gemaakt, omdat wij het toernooi op een duurzame manier willen organiseren, zodat ook de komende jaren de spelers van ONS Boso Sneek nog aan dit fantastische toernooi kunnen deelnemen.

Zou u een bijdrage willen leveren aan dit toernooi en daarmee aan de doelstellingen van KIKA? Je kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren.

Ballenjongens/meisjes
Ben jij een jeugdspeler van de vereniging en zou je het leuk vinden om bij het toernooi aanwezig te zijn? Geef je dan op als ballenjongen/meisje bij Klaas Uil.
Email: fam.uil@zonnet.nl

Verloting
Alle jeugdspelers van de vereniging kunnen via hun leider loten kopen/verkopen, deze worden deze week verspreid onder de teams. Je kunt een bijdrage leveren aan het toernooi door deze loten te verkopen. Het opgehaalde bedrag kunnen jullie aan je leider/trainer geven. Elke maandagavond van tussen 17:30 – 20:00 uur kan het opgehaalde geld worden ingeleverd bij Mirjam van der Wal en/of Eelco Dijkstra.

Gastgezinnen
Dit jaar zal er voor het eerst gewerkt worden met Gastgezinnen. De selectie van Odense BK en KV Mechelen zullen aankomen op donderdag 25 mei en zullen vertrekken op zaterdag 27 mei. Voor donderdag tot zaterdag zijn wij op zoek naar gastgezinnen. Hierover volgt binnenkort meer informatie via de website.

Lijkt het jou leuk om op deze manier een bijdrage te leveren aan het toernooi en de spelers een onvergetelijke ervaring mee te geven? Geef je dan op via info@jornfeenstratoernooi.nl.

Delen