Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Blijf niet lopen met een (sport)blessure!

Een verkeerde stap of beweging tijdens het sporten kan al snel een sportblessure veroorzaken. Het kan ook ontstaan wanneer je over een langere periode je gewrichten, spieren of pezen op een verkeerde manier belast. Misschien heb je een verkeerde houding tijdens het sporten of is de opbouw van de training niet geschikt voor jou. Ook het dragen van verkeerde schoenen kan een sportblessure opleveren.

Als je een sportblessure hebt kan dit heel vervelend zijn omdat je dan waarschijnlijk een tijdje je sport niet kan beoefenen. Helemaal vervelend is het wanneer het ook je dagelijkse leven hindert. De (sport)fysiotherapeut van Fysio-Actief helpt je om snel weer pijn- en blessurevrij door het leven te gaan.

Blijf niet te lang rondlopen met een blessure. Ga eens langs bij het Fysio-Actief sportspreekuur bij ons op de vereniging. De fysiotherapeut van Fysio-Actief is hier elke week aanwezig speciaal voor leden van de club. Er wordt een screening gemaakt van de blessure en evt. kan er een behandelplan worden opgesteld. Zo sluit jij snel weer aan bij je teamgenoten. https://www.fysio-actief.nl/sportverenigingen/

Delen