Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Dani Al-Nashi aangesteld als individuele coach

Afgelopen seizoenen is Dani jeugdtrainer geweest bij de JO151 en JO171. Zijn interesse om het individu te verbeteren heeft hij de afgelopen seizoenen enorm door ontwikkeld. In lijn met zijn studie maakt hij komend seizoen de overstap naar een nieuwe rol als individuele coach bij ONS Sneek. We willen Dani van harte succes en plezier toewensen en we kijken uit naar een fijne samenwerking!
Hieronder stelt Dani zichzelf voor.

Dag allemaal,
Mijn naam is Dani, 24 jaar, woonachtig in Sneek. Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de ALO in Groningen. Voor mijn studie ‘Lichamelijke opvoeding docent 1e graads’ loop ik stage op het CIOS in Leeuwarden. Vanuit mijn opleiding ben ik geïnspireerd geraakt over bepaalde onderwerpen zoals ‘Mindset’ & ‘Zelfregulatie’. Het lijkt mij en de club waardevol om de spelers bij ONS hier extra in te begeleiden.
Zodoende ga ik bij ONS Sneek aan de slag als individuele coach voor alle teams in de jeugd. Daarnaast ga ik ook presentaties geven over mindset, sociaal/emotionele vaardigheden & gezondheid aan de ouders en spelers van ONS Sneek.
Ik kijk er naar uit om deze rol te vervullen en om spelers te zien ontwikkelen op deze facetten.

 

Delen