Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

De Grote Club actie start vandaag echt !

19 september: Start Grote Clubactie 2020!

Vandaag is het zover! De Grote Clubactie is begonnen en uw steun aan onze vereniging is hard nodig! Het bestuur van ONS Sneek beveelt deze actie dan ook van harte bij u aan!

Steun ONS Sneek dus door loten te kopen. Eén lot kost € 3,- en maar liefst 80{05940be14b0e3068ee5eed29b1ea40ab5eb6f15ec3cd6d03f2943436d3335eab} = € 2,40 daarvan gaat naar ONS Sneek! Bovendien zijn er voor u als koper vele fantastische prijzen te winnen!
Specifiek doel voor dit jaar is aanschaf van diverse trainingsmaterialen voor zowel jeugdspelers als senioren.
De landelijke organisatie heeft deze actie aangepast en er een corona-proof actie van gemaakt.
Er zijn nog wel de bekende boekjes met de machtigingen voor de loten (kunnen indien gewenst ook gewoon worden gebruikt), maar NIEUW is: voor op ieder boekje zit een persoonlijke QR code van het betreffende jeugdlid.
Ook de oudere jeugdteams en senioren ontvangen 1 boekje per team met een team-QR-code. Dit gaat via de betreffende leider.
Gemakkelijk met telefoon te scannen en u heeft direct de lotnummers in uw e-mail! Dat heeft ook de voorkeur van ons als organisatie namens ONS Sneek.

U kunt tevens loten kopen via de QR-code  of via de volgende link (ook hierbij ontvangt u de lotnummers in uw e-mail).
https://clubactie.nl/lot/cvv-ons-sneek/408443
Afbeelding1

  • Trekking: 9 december 2020 (trekkingsuitslag 10 december).
  • Bekendmaking eindopbrengst: januari 2021.

 

Voor de beste lotenverkopers individueel zijn er speciale prijzen beschikbaar. We willen naast de (jeugd)leiders ook de ouders vragen uw zoon/ dochter te stimuleren zoveel mogelijk loten te verkopen! Laten we er met elkaar opnieuw een geweldige actie van maken!!!

Organisatoren Grote Clubactie ONS Sneek,
Hans Feenstra, Dirk Tigchelaar en Dick Kits

Delen