Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

De Week van de Scheidsrechter

Ook dit jaar vindt weer de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019.

Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en hopelijk doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. Scheidsrechters verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

Ook ONS Sneek mag zich verheugen op een klein maar ervaren scheidsrechterskorps dat zich wekelijks inzet om een wedstrijd te fluiten. Zij doen dat met en voor hun plezier. Daarnaast hebben we flink wat assistent-scheidsrechters langs de lijnen lopen die hun waardevolle bijdrage leveren en echt nodig zijn. En nog steeds roepen we jonge of wat oudere spelers op om de scheidsrechter cursus bij de KNVB te gaan volgen, die regelmatig in Sneek en omgeving wordt georganiseerd.

Scheidsrechters bedankt!

In de Week van de Scheidsrechter ontvangen alle ruim 35.000 (assistent-) scheidsrechters vanuit de KNVB een persoonlijk, digitaal bedankje voor hun inzet. ONS Sneek staat er op zaterdag 12 oktober a.s. bij stil in de vorm van een versnapering voor allen die bij de arbitrage betrokken zijn. Uiteraard worden ook de voetballers opgeroepen om hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om in Sneek en landelijk ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten.

 

Delen