Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Deelnemers H.J. Drost Penaltybokaal & Pupil-van-de-week

Deelnemers 4e voorronde H.J. Drost Penaltybokaal – JO10-1

Joep Westerhoff:
Joep Westerhoff is 9 jaar oud en zit in groep 6 van de Julianaschool. Hij voetbalt bijna 5 jaar bij ONS Sneek en is bij ONS gaan voetballen, omdat zijn vader ook bij ONS Sneek heeft gevoetbald. De overwinningen vindt hij het leukst aan voetbal en hij staat vaak op keep. Joep heeft geen favoriete speler bij ONS Sneek 1. Hij vindt ze allemaal goed. Zijn favoriete voetbalclub in het betaalde voetbal is Ajax. Joep verwacht dat hij 4 penalty’s raak schiet.

Pieter de Jong:
Pieter de Jong is 9 jaar oud en zit in groep 6 van de Bonifatiusschool. Hij voetbalt 3,5 jaar bij ONS Sneek, omdat zijn neef Joep ook bij ONS Sneek voetbalt. Hij staat meestal laatste man, maar rechtsvoor vindt hij ook heel leuk. Pieter heeft geen favoriete speler bij ONS Sneek 1. Hij vindt alle spelers goed. Zijn favoriete voetbalclubs in het betaalde voetbal zijn Ajax en Heerenveen.
Pieter probeert alle penalty’s raak te schieten.

Kian Rienstra:
Kian Rienstra is 9 jaar oud. Hij speelt het liefst rechtsvoor en vindt het leuk om te scoren en mooie voorzetten te geven. Hij vindt iedereen van ONS Sneek 1 leuk en komt graag bij de wedstrijden kijken. Hij is zelfs al eens meegereden in de supportersbus. Kian denkt dat hij 3 penalty’s raak schiet.

Aleon Elonda:
Aleon Elonda is 9 jaar oud en zit in groep 5. Hij voetbalt nu 5 jaar bij ONS Sneek. Zijn favoriete positie is op het middenveld en in de training
speelt hij het liefst een partijtje. De favoriete voetbalclub in het betaalde voetbal vindt Aleon Barcelona. Aleon verwacht dat hij 4 penalty’s raak schiet.

Hollander Schilderwerken Pupil van de week

Yara Stienstra:
Yara Stienstra is 8 jaar oud en zit in groep 5B van de Bonifatiusschool. Zij voetbalt sinds dit seizoen bij ONS Sneek en zit in de JO8-1. Haar leidster
is Sabine de Wagt. Yara speelt bij ONS Sneek, omdat haar zus Femke en haar vader Frank ook bij ONS Sneek voetballen. Het leukste aan voetballen
vindt zij het schieten op de goal en tijdens de wedstrijd speelt Yara het liefst als keeper. De favoriete speler van ONS Sneek 1 vindt zij Joram Swart, omdat hij goed kan voetballen (volgens pake). Zij wil graag op de foto met Joram. Haar favoriete voetbalclub in het betaalde voetbal is Ajax en zij verwacht dat de einduitslag bij ONS – Marum 6-2 wordt.

 

Delen