Nieuws

Samen Vitaal Vooruit

Doelen Veiling 14 april 2023

𝗪𝗮𝗮𝗿 𝗴𝗮𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗼𝗽𝗯𝗿𝗲𝗻𝗴𝘀𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗢𝗡𝗦 𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗻𝗴𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱 𝗻𝗮𝗮𝗿𝘁𝗼𝗲?

Een veelgestelde vraag. Elk jaar koppelen wij de veiling aan een goed doel. Dit jaar is de keuze gevallen op Support Casper. Deze stichting zet zich in voor baanbrekend onderzoek tegen alvleesklierkanker.

De missie van 𝗦𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗖𝗮𝘀𝗽𝗲𝗿 is het verbeteren van de overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker, de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land. Hierbij hopen ze zowel de duur als de kwaliteit van leven van patiënten te kunnen verbeteren.

Naast het goede doel gaat er ook een deel van de opbrengst naar onze mooie club. Dit jaar is ons clubdoel Multi Skills.

Het doel van 𝗠𝘂𝗹𝘁𝗶 𝗦𝗸𝗶𝗹𝗹𝘀 is dat kinderen zich motorisch breed en veelzijdig kunnen ontwikkelen. Gedurende de trainingen komen alle grondvormen van beweging aan bod. ONS Sneek is één van de eerste clubs in Noord Nederland die een structureel aanbod heeft ontwikkeld dat gericht is op brede motorische ontwikkeling voor alle jeugdleden (en niet leden) t/m de JO12.

Kunt u zich vinden in deze mooie doelen en wilt u een bijdrage leveren? Dat kan! Er kunnen nog steeds items worden ingebracht bij ons veilingteam via veiling@onssneek.nl. Of kom (samen met uw portemonnee😉) vrijdagavond 14 april naar het clubhuis.

Delen