Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Doelen Veiling 14 april 2023

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ข๐—ก๐—ฆ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ผ๐—ฒ?

Een veelgestelde vraag. Elk jaar koppelen wij de veiling aan een goed doel. Dit jaar is de keuze gevallen op Support Casper. Deze stichting zet zich in voor baanbrekend onderzoek tegen alvleesklierkanker.

De missie van ๐—ฆ๐˜‚๐—ฝ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐—–๐—ฎ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ is het verbeteren van de overlevingskans van patiรซnten met alvleesklierkanker, de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land. Hierbij hopen ze zowel de duur als de kwaliteit van leven van patiรซnten te kunnen verbeteren.

Naast het goede doel gaat er ook een deel van de opbrengst naar onze mooie club. Dit jaar is ons clubdoel Multi Skills.

Het doel van ๐— ๐˜‚๐—น๐˜๐—ถ ๐—ฆ๐—ธ๐—ถ๐—น๐—น๐˜€ is dat kinderen zich motorisch breed en veelzijdig kunnen ontwikkelen. Gedurende de trainingen komen alle grondvormen van beweging aan bod. ONS Sneek is รฉรฉn van de eerste clubs in Noord Nederland die een structureel aanbod heeft ontwikkeld dat gericht is op brede motorische ontwikkeling voor alle jeugdleden (en niet leden) t/m de JO12.

Kunt u zich vinden in deze mooie doelen en wilt u een bijdrage leveren? Dat kan! Er kunnen nog steeds items worden ingebracht bij ons veilingteam via veiling@onssneek.nl. Of kom (samen met uw portemonnee๐Ÿ˜‰) vrijdagavond 14 april naar het clubhuis.

Delen