Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Drie jeugdselecties door in bekertoernooi

O13 naar halve finale, O14 en O18 naar kwartfinale

Afgelopen zaterdag kwamen er drie jeugdselecties uit in het noordelijke bekertoernooi. De O13 nam het op tegen Lycurgus uit Groningen, O18 reisde eveneens af naar Groningen om het op te nemen tegen GRC O19 en O14 mocht de reis naar Coevorden maken om het op te nemen tegen Raptim O15.

O13 trapte af tegen Lycurgus en won met 0-2. In de halve finale nemen de jongens en meiden het op tegen FC Assen O13 dat hoge ogen gooit in divisie 2. De wedstrijd is op het eigen Zuidersportpark, datum volgt nog.
O14 won in Coevorden na penalty’s van Raptim. De spelers van trainers Jurre en Stefan hielden het doel leeg, wat zeer knap is tegen een ploeg van een jaar ouder dat speelt in de divisie. In de kwartfinale wacht een volgende uitdaging. Op dinsdag 11 april om 19.00 uur wordt er thuis afgetrapt tegen GVAV-Rapiditas O15, dat in de competitie uitkomt tegen ONS Sneek O15.
O18 nam het op tegen GRC Groningen O19 en na een voorsprong voor de oranjehemden kwamen de Groningers op een 3-1 voorsprong. Met nog vijf minuten op de klok leek het een ‘net niet’ middag te worden maar uiteindelijk werd het 3-3. De penalty’s werden beter genomen. In de kwartfinale wacht een uitwedstrijd bij Be Quick O18 op woensdag 12 april.

Delen