Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Ga samen met ONS Sneek voor glasvezel!

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er volgend jaar een glasvezelnet wordt uitgerold in Sneek. Mocht je overwegen hierop over te stappen dan kan dat ONS extra inkomsten opleveren indien je je opgeeft via een link op die we zo spoedig mogelijk publiceren op onze nieuwe site die naar verwachting snel de lucht in zal gaan.

Hier alvast wat voorinformatie van de exploitant, Delta Kabel:

Razendsnel glasvezel internet in Sneek is dichterbij dan ooit! Profiteer tot 21 December 2022 van superscherpe aanbiedingen van Caiway en DELTA én bespaar ook nog eens € 650 activatiekosten. Sluit aan op het netwerk van de toekomst met snelheden tot 8 Gig, stabiel internet, meer keuze, een lage ping én heel veel voordeel! Want als 20% zich op tijd aanmeldt, kómt het glasvezelnetwerk er daadwerkelijk.

Exclusief bij ONS Sneek krijg je bovendien bij jouw aanmelding een cashback van € 25. En wij als vereniging ook nog eens € 50! En dat is goed nieuws, dat kunnen we heel goed gebruiken.
Dus wil je gaan voor glasvezel? Meld je aan via ONS Sneek en we profiteren allemaal! Let op: niet alleen voor leden maar ook voor vrienden, bekenden, buren, etc etc!

Delen