Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Gastouders gezocht

Gastouders gezocht
ONS Boso Sneek – Internationaal Jorn Feenstra Toernooi
We zijn op zoek naar gastoudergezinnen
voor spelers van KV Mechelen, Odense BK en Preussen Munster
Om onze gasten tijdens hun verblijf in Nederland onderdak te bieden is de organisatie van het 7e Jorn Feenstra Toernooi op zoek naar gastoudergezinnen. Ben je bereid als gastoudergezin op te treden, dan kun je aangeven of je twee- of meer jongens wilt huisvesten.
Donderdagmiddag 25 mei – Aankomst in Sneek
KV Mechelen, Odense BK en Preussen Munster arriveren op Hemelvaartsdag in de loop van de middag waar ze bij aankomst door de organisatie op het complex van ONS Boso Sneek worden ontvangen en samen met gastouders en de toernooi deelnemers van ONS Boso, Hull City, KV Mechelen, Odense BK en Preussen Munster deelnemen aan een gezamenlijk diner. Hier vindt ook de kennismaking met de gastgezinnen plaats.
Vrijdag 26 mei – 7e Jorn Feenstra Toernooi
Vrijdagochtend bij aanvang van het toernooi worden de spelers door de gastgezinnen tijdig op het Zuidersportpark afgeleverd en na het toernooi weer in de gastgezinnen opgenomen.
Op zaterdag 27 mei – Vertrek
Oefenwedstrijden van Hull City, KV Mechelen, Odense BK en Preussen Munster en gelegenheid om afscheid te nemen van de gastgezinnen.
Het is natuurlijk een mooie gelegenheid voor zowel spelers van ONS Boso als van KV Mechelen, Odense BK en Preussen Munster om kennis te nemen van elkaars culturen.
Meld je nu aan via info@jornfeenstratoernooi.nl of bij onderstaande commissieleden en geef aan hoeveel jongens je onderdak kunt verschaffen . Voor meer informatie kun je natuurlijk bij ons terecht.
Namens de organisatie
Douwe Jan van der Wal – 06-34013951
Anton Knipper – 06-20461975
Eelco Dijkstra – 06-23442398
Maarten Poiesz – 06-30845765
Germ Knipper – 06-47831510

Delen