Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Grote Club Actie Start !

19 september aanstaande : START Grote Clubactie 2020!
Het is bijna weer zover: de Grote Clubactie gaat binnenkort beginnen. Steun ONS Sneek door loten te kopen. Één lot kost € 3,- en maar liefst 80{05940be14b0e3068ee5eed29b1ea40ab5eb6f15ec3cd6d03f2943436d3335eab} = € 2,40 daarvan gaat naar ONS Sneek! Bovendien zijn er voor u als koper vele fantastische prijzen te winnen!

Uw steun aan deze actie is zeker dit jaar financieel van groot belang voor onze club. De landelijke organisatie heeft deze actie aangepast en er een corona-proof actie van gemaakt.
Het bestuur van ONS Sneek beveelt deze actie van harte bij u aan maar heeft tevens besloten dat er dit jaar geen deur-aan-deur verkoop mag plaatsvinden.

Er zijn nog wel de bekende boekjes met de machtigingen voor de loten (kunnen indien gewenst ook gewoon worden gebruikt), maar NIEUW is: voor op ieder boekje zit een (persoonlijke) QR code van het betreffende jeugdlid. Ook de oudere jeugdteams en senioren ontvangen 1 boekje per team met een team-QR-code. Dit gaat via de betreffende leider. Gemakkelijk met telefoon te scannen en u heeft direct de lotnummers in uw e-mail. Dat heeft ook de voorkeur van ons als organisatie namens ONS Sneek. Bovendien zijn dan direct het aantal verkochte loten bij ons bekend. We houden u op de hoogte!

Specifiek doel voor dit jaar is aanschaf van diverse trainingsmaterialen voor zowel jeugdspelers als senioren.

  • Start landelijke lotenverkoop: zaterdag 19 september a.s.!
  • Trekking: 9 december 2020 (trekkingsuitslag 10 december).
  • Bekendmaking eindopbrengst: januari 2021.

Voor de beste lotenverkopers individueel zijn er speciale prijzen beschikbaar. We willen naast de (jeugd)leiders ook de ouders vragen uw zoon/ dochter te stimuleren zoveel mogelijk loten te verkopen!
Laten we er met elkaar opnieuw een geweldige actie van maken!!!

Een hartelijke voetbalgroet namens coördinatoren Grote Clubactie,
Hans Feenstra, Dirk Tigchelaar en Dick Kits

DSC_2691

Delen