Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Grote Clubactie: Winnaars 2018

Winnaars Grote Clubactie 2018
grote_clubactie

De Grote Clubactie van dit jaar is weer afgelopen en de jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht zijn bekend. Afgelopen zaterdag 8 december werden de 3 prijswinnaars in de kantine gehuldigd!

De 1e prijs gaat dit jaar naar Thyrsa Groenia (MO13-1).  Zij heeft maar liefst 49 loten verkocht! De 2e prijs was voor Tim Krikke (JO11-1). Hij verkocht er 47 en Tim de Vries (JO13-2) was derde met 38 verkochte loten.

gc_winnaars

V.l.n.r. de trotse prijswinnaars Tim Krikke, Thyrsa Groenia en Tim de Vries

Eervolle vermeldingen zijn er voor de jeugdleden die 20 of meer loten verkocht hebben. Dat zijn:

Naut Krikke (JO10-1), Sven Broeders (JO13-2), Ditmer Oppedijk (JO13-1), Beau van der Kooi ((JO10-1),

Marin Wiersma (JO9-1), Jan Aize Schuurmans (JO9-1) en Jens Nugteren (JO13-1).

Alle winnaars ontvingen inmiddels een voucher met waardebonnen.

Alle verkopers én kopers van loten hartelijk bedankt!! De landelijke trekking is op 12 december a.s. en wordt vanaf 13 december gepubliceerd op de website www.clubactie.nl

Dit jaar zijn er voor ONS Sneek zo’n 1100 loten verkocht. Binnenkort ontvangt onze verenging hiervoor de cheque van de landelijke organisatie. Dan zal ook het bedrag bekend worden gemaakt. Het geld is bedoeld voor aanschaf van diverse materialen voor onze eigen jeugd.

 

Zijn er al mensen die zich volgend jaar in willen zetten voor de grote clubactie? Het zou geweldig zijn als er 3 mensen bij komen om dit ook volgend jaar weer tot een groot succes te laten worden.

Graag informatie opvragen en/of aanmelden bij Dick:   famkits@home.nl

 

 

Dick Kits, coördinator Grote Clubactie ONS Sneek

Delen