Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Interesse in vrijwilligerswerk?

vw1

Vrijwilligers                                                                    

Interesse in vrijwilligerswerk?

Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken, je creativiteit verder te ontplooien en je aan te sluiten bij het team van vrijwilligers binnen onze club?

Je bent van harte welkom bij onze enthousiaste groep vrijwilligers, stuur een mailtje met je interesse en/of competenties naar dinievanderwal@onssneek.nl

Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

De club kan tenslotte niet zonder de inzet van haar vrijwilligers!… Vooral als je die taken doet waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft. Een aantal vrijwilligerstaken waar je aan kunt denken staan hieronder, maar wil je wat anders geef het dan door. Er zal vast een leuke plek ergens beschikbaar zijn.

Voor komend seizoen hebben wij vacatures voor de volgende posten:

  • Bestuurslid of commissie lid communicatie

Communicatie verzorgen voor ONS Sneek: Persberichten, posters maken, website redactie, presentatiegids helpen coördineren, interviews, fotografie, ruimte voor eigen ideeen en verzamelen van ideen binnen de vereniging, vormgeving en social media (content en beheer).

  • tijdsbestek: meerdere uren per week.
  • Penningmeester

Wij zoeken een penningmeester voor in het bestuur. Het is een belangrijke en verantwoordelijke positie binnen de vereniging. Het tijdsbestek is meerdere uren per week en 1 keer per 2 weken deelnemen aan de bestuursvergadering. Er zal natuurlijk een goede overdracht plaatsvinden, zodat je op de hoogte bent van het reilen en zeilen binnen de vereniging.

 

  • Bestuurslid vrijwilligerszaken

Op dit moment hebben we een ondersteunend bestuurslid vrijwilligerzaken. Voor de continuiteit is het belangrijk dat er een bestuurslid vrijwilligerszaken bij komt. Natuurlijk kunnen zaken gezamelijk aangepakt worden wat ook gezellig is en wat de tijd wat gemakkelijker maakt om in te delen. Tijdsbestek is meerdere uren per week.

 

  • Wedstrijdsecretaris jeugd en senioren

Er is samenwerking met tussen de wedstrijsecretaris van de senioren en de junioren. Samen kunnen er afspraken gemaakt worden voor de werkzamheden die er gedaan moeten worden.Tijdsbestek is meerdere uren per week, maar in combinatie met meerdere mensen is dat terug te brengen.

 

  • Kantine en Keuken assistentie

Volgens een rooster wordt je ingedeeld achter de bar of in de keuken. Je kunt zelf aangeven hoe vaak je in de kantine wilt staan. Je zorgt met andere leden voor gezelligheid en orde en netheid in de kantine.

 

  • Accommodatie werkzaamheden

Met een enthousiaste groep mensen ben je verantwoordelijk voor de gebouwen en de velden van het Zuidersportpark. Met elkaar kun je de uren en dagen van de werkzaamheden bepalen. Op dit moment zijn de mensen op maandag en vrijdag morgen aanwezig, maar dat kan in overleg ook op andere tijden plaats vinden.

Het geeft veel voldoening om alles in orde te maken en evt klussen met elkaar op te pakken.

 

  • Schoonmaak werkzaamheden kantine en kleedkamers

Op dit moment zijn er ook op maandagmorgen mensen actief om de kantine schoon te maken na de drukke bezetting op zaterdag. Met de accomodatie commissies wordt er gezamelijk koffie gedronken en bijgepraat. Daarna gaat ieder aan de slag. De dagen en tijden kunnen natuurlijk aangepast worden naar de behoefte van de nieuwe medewerkers. Tijdsbestek is op dit moment meerdere uren per week, maar in combinatie met meerdere mensen is dat terug te brengen.

Je ziet: er is nog voldoende werk te verrichten! Het is gezellig en betekenisvol om vrijwilligerswerk te doen. We hopen dat er veel leden zich melden en dat we met elkaar een mooi seizoen tegemoet gaan.

Als je interesse hebt in een bovengenoemde functie dan kan er vrijblijvend een gesprek worden ingepland, waarbij je meer informatie kunt krijgen over de exacte taken en verantwoordelijkheden. Na afloop van het gesprek kun je dan bepalen of het wel of een taak niet bij je past.

Voor informatie of een gesprek kun je mailen of bellen met Dinie van der Wal

dinievanderwal@onssneek.nl of 06- 29221716

vw2

 

 

 

Delen