Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Jan van der Harst nieuwe hoofdtrainer ONS Sneek JO18-1

Komend seizoen mogen wij Jan van der Harst als trainer verwelkomen bij ONS Sneek.

Wij zijn zeer content met deze aanstelling en kijken uit naar komend seizoen. Hieronder stelt Jan zichzelf even kort voor.

Beste ONS’ers,

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen. Ik ben Jan van der Harst, 24 jaar oud en afkomstig uit Drachten. Vanaf seizoen 2023/2024 krijg ik ONS Sneek O18 onder mijn hoede. Ik kijk enorm uit naar deze uitdaging. Het samenwerken met ambitieuze trainers en het beter maken van talenten is wat mij motiveert. Zelf ben ik toe aan de vervolgstap in mijn carrière. Ik weet zeker dat ONS Sneek de club is die mij hierin kan helpen.

Vanaf het eerste gesprek met Hoofd Voetbalzaken Arno Nijenbanning voelde ik mij welkom bij de club. De manier van werken binnen ONS Sneek is wat mij aanspreekt. De randvoorwaarden zijn goed en er heerst een topsportcultuur. In zo’n omgeving wil je werken als Trainer/coach.

Momenteel ben ik 6 jaar lang actief als jeugdtrainer bij vv Drachtster Boys en ben ik werkzaam binnen SC Cambuur als hoofdtrainer van SC Cambuur O11 en assistent-trainer van SC Cambuur O14. Ik ben in bezit van UEFA C en begin vanaf september met de UEFA B opleiding.

Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiaste trainer met een duidelijk, gevarieerd plan en veel oog voor individuele aandacht. Ik steek veel extra tijd in het analyseren van beelden en het voeren van gesprekken. Ik leg de lat hoog voor mezelf, omdat ik geloof dat hard werken op langere termijn wordt beloond.

Delen