Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

JO11-1 3de op sterk bezet toernooi bij VV Den Ham

Zaterdag werden we hartelijk welkom geheten op sportpark De Rohorst bij v.v. Den Ham.

Na een indrukwekkende openingsceremonie kon het Hugo Venebrugge Toernooi aanvangen.

TeamONS was ingedeeld in poule B samen met HHC, STEVO en De Zweef. Alle drie de duels werden gewonnen waardoor ons team als eerste in de poule eindigde.

Uitslagen:
De Zweef – ONS Sneek 0-1
HHC – ONS Sneek 0-2
STEVO – ONS Sneek 1-3

Na de poulefase volgt er een welverdiende lunch welke door de toernooicommissie zeer goed was verzorgd. De jongens hebben goed gegeten en konden hierna de strijd weer aangaan.

Na deze pauze moest de ONS-squad aantreden tegen de nummer 2 van poule C, dit was ATC ’65 uit Hengelo. Het goede spel wat in de ochtend was vertoond was er nog steeds en zo werd ATC’ 65 met 2-0 verslagen en was de halvefinale bereikt.

Excelsior ’31 werd de tegenstander in de halvefinale en bleek een niet te nemen hindernis. Even liep het niet meer… er werd verloren van een uitstekende tegenstander die later ook de toernooiwinnaar zou worden.

Voor ons team restte een wedstrijd in de strijd om plek 3 en dus nog een plekje op het podium.

De tegenstander in dit duel was Nieuwleusen.

Onze jongens hadden de teleurstelling van zich afgeschud en waren tot het bot toe gemotiveerd om het toernooi goed af te sluiten. De wedstrijd werd met 3-0 gewonnen en dus een mooie derde prijs voor TeamONS.

Gefeliciteerd jongens ????⚽

Hierbij willen we de toernooiorganisatie een groot compliment geven voor dit tot in puntjes geregelde toernooi. We hebben genoten en komen volgend jaar graag weer.

Ook nog even een bedankje voor alle sponsors die er voor gezorgd hebben dat onze leider een envelop met €264,- kon overhandigen voor Stichting Kans voor een Kind. TOP!

Delen