Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Jonger Oranje Talentendag bij ONS Sneek

Ben jij gek op voetbal en wil je de hele dag partijtjes spelen onder het oog van scouts van profclubs? Doe dan op donderdag 26 of vrijdag 27 oktober mee aan de leuke Jonger Oranje Talentendag bij ONS Sneek!

Je speelt veel korte en snelle 4 tegen 4-partijtjes en staat daarbij nooit wissel. Hierdoor kom je lekker vaak aan de bal en kun je de mooiste acties maken. Je wordt ingedeeld op leeftijd en leert samenspelen met andere kinderen. Iedereen krijgt zo de kans om beter te worden op zijn of haar eigen niveau.

Daarnaast zijn er de hele dag scouts van diverse profclubs aanwezig om jou te bekijken, te beoordelen en soms te helpen met tips. Na afloop vindt een prijsuitreiking plaats van de toernooiwinnaars en worden de beste spelers bekendgemaakt die zich plaatsen voor de grote Jonger Oranje Finals.

De Jonger Oranje Talentendag bij ONS duurt van 9:45 tot 14:45 uur en is op 26 oktober voor spelers uit de geboortejaren 2012 t/m 2018 en op 27 oktober uit 2006 t/m 2011. Zowel jongens als meiden kunnen meedoen aan deze geweldige voetbaldag. Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalclub. Deelname kost slechts 29,95 euro.

Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl/ons-sneek

 

 

Delen