Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Jonger Oranje Talentendagen bij ONS Sneek

JO_nieuw_2013

JONGER ORANJE


Sneek, 21 en 22 oktober 2021

Op donderdag 21 en vrijdag 22 oktober, in de herfstvakantie, vinden weer de Jonger Oranje Talentendagen plaats bij ONS Sneek! Donderdag trappen de pupillen (5 tot 12 jaar) af en vrijdag is het de beurt aan de junioren (12 tot 18 jaar). Tijdens deze plezierige voetbaldagen zijn scouts van profclubs aanwezig.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag speel je een groot 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdsgenootjes waarbij je bekeken en beoordeeld wordt door scouts van profclubs. Je krijgt de kans jouw voetbaldroom waar te maken: gescout worden door een profclub en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De scouts van de profclubs selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendagen de beste spelers voor de Jonger Oranje Regioselecties ‘Friesland’. Zij worden uitgenodigd om aan het einde van het seizoen mee te doen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar wordt tegen andere regio’s gestreden voor het Nederlands kampioenschap.

Deelname aan de Jonger Oranje Talentendag kost €28,95. Aanmelden is vanaf 9:45 uur en rond 15:00 uur is de huldiging, prijsuitreiking en bekendmaking van de Jonger Oranje Regioselecties afgelopen.

Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl.

Delen