Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Knock-out fase bekerende jeugdteams bekend

Vrijdag 3 maart verrichtte de KNVB in Zwolle de loting van de knock-out fase van het bekertoernooi voor de jeugdteams. Al eerder was de volgende ronde voor ons vlaggenschip bekend gemaakt. Er zijn nog vier teams actief in bekerverband.

ONS Sneek 1 treft, zoals eerder op deze site gemeld, op dinsdag 14 maart Pelikaan S, de koploper in onze eerste klasse F. Een heuse topper dus én een interessante krachtmeting. De KNVB heeft inmiddels ook het arbitrale trio aangewezen. Scheidsrechter is René Wijma. Hij zal geassisteerd worden door Peter Kats en Léene van der Singel. De aanvang is 20.00 uur bij ons op het Zuidersportpark.

Onder 18 is gemixt met de bekeroverwinteraars van de Onder 19 jeugd en gekoppeld aan GRC Groningen Onder 19-1, dat in de middenmoot staat in de 4e Divisie. Op 25 maart zal om 12.30 uur afgetrapt worden op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen.

Onder 14-1 gaat zuidoostwaarts naar Coevorden. De Onder 15-1 van Raptim, dat in een pittige competitie speelt, Divisie 6, bezit daar momenteel de voorlaatste plaats. De wedstrijd op 25 maart is vastgesteld om 14.30 uur. Plaats van handeling: het exotisch klinkende Sportpark Klinkenvlier.

Ook Onder 13-1 mag, zoals de Vlamingen dat zo sappig noemen, “op verplaatsing”. Tegenstander is Lycurgus Onder 13-1, net als onze Onder 13-1 een hoofdklasser. De club, met maar liefst zes Onder 13 teams, zetelt op Sportpark West-End. De heren kunnen vrijdagavond vroeg naar bed want er wordt reeds om 09.00 uur afgetrapt. De datum: eveneens zaterdag 25 maart.

De wedstrijden van Onder 18 en Onder 14 betreffen achtste finales. Onder 13 speelt bij Lycurgus al de kwartfinale.

De (eventuele) volgende ronde staat gepland voor het weekend 8-10 april.

Allemaal alvast veel succes gewenst.

Delen