Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Meespelen VriendenLoterij ten behoeve van ONS Sneek / Jorn Feenstra Toernooi

Meespelen VriendenLoterij ten behoeve van ONS Sneek / Jorn Feenstra Toernooi

Afgelopen maandag 25 november hadden wij een belavond georganiseerd samen met de VriendenLoterij. Er waren acht vrijwilligers van de club aanwezig om deze actie bij zoveel mogelijk leden onder de aandacht te brengen en hen hiervoor te enthousiasmeren.

Van ieder lot dat is verkocht zal de helft ten goede komen aan ONS Sneek en aan het Jorn Feenstra Toernooi. Het bedrag dat ten goede zal komen aan het Jorn Feenstra Toernooi, wordt aan het einde van het toernooi toegevoegd aan de totale cheque en wordt gedoneerd aan KiKa. Het budget voor ONS Sneek zal worden besteed aan het opleidingsprogramma voor jeugdtrainers.

Het was een hele succesvolle avond, waarbij er ruim 40 loten zijn verkocht. Daarnaast hebben we veel leden gesproken die al meespeelden met de VriendenLoterij en die hun lot gaan overzetten naar ONS Sneek / JFT, zodat de helft van ieder lot vanaf dat moment ook ten goede zal komen aan ONS Sneek / JFT.

Het is ons helaas niet gelukt om alle leden te bereiken op deze avond. Mocht je nog willen meespelen dan kan dat. Je kunt dan bellen naar de VriendenLoterij en aangeven dat je wilt meespelen op naam van St. Jorn Feenstra Toernooi. Als je al meespeelt, dan is het ook mogelijk om je lot te laten omzetten.

Dat kan door te bellen naar 088-0201020 en aan te geven dat je het lot wilt laten omzetten op naam van St. Jorn Feenstra Toernooi met benificientscode 11149.

Ook niet leden (familie, kennissen, vrienden) kunnen meespelen via ONS/JFT, waardoor de helft van hun bedrag ook naar de club en het JFT zal gaan. Ken je nog mensen die bereid zouden zijn om hun lot om te zetten op naam van ONS/JFT, breng dit bericht dan gerust bij hen onder de aandacht.
Wij willen ons fantastische belteam heel hartelijk bedanken voor hun hulp! Ook willen wij een ieder bedanken die meespeelt of die zijn lot heeft laten omzetten. Heel fijn dat jullie op deze manier ONS Sneek en het JFT willen steunen.
Delen