Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Mooie indeling landelijke jeugdteams

De KNVB heeft donderdag de indelingen voor het voorjaar bekend gemaakt van de landelijk spelende jeugdteams van ONS Sneek. Zo op het eerste gezicht levert dat een aantal fraaie ontmoetingen op. De competitie wordt reeds in januari hervat.

Onder 14, dat op een haar na promotie misliep, komt naast enkele bekenden zoals Flevo Boys, Blauw Wit ’34 en Urk ook HZVV, Rohda Raalte en SC Genemuiden tegen.

Onder 15, dat prima presteerde in het najaar, ontmoet in het voorjaar onder andere nieuwkomers BVO FC Emmen en DVS’33 uit Ermelo. Het lijkt een zeer interessante competitie te worden met onder andere Quick ’20 Oldenzaal, Vogido Enschede, Unicum Lelystad en de Friese opponenten Drachtster Boys en Blauw Wit ’34 op het programma.

Onder 17 ruilt de tegenstanders uit voornamelijk midden Nederland in voor clubs uit het noorden en oosten. Uitzonderingen zijn Purmersteijn uit Purmerend (ook ingedeeld bij de Onder 21) en het Alkmaarse Kolping Boys.

Onder 18 wilde graag promoveren en dat is ook gelukt (zie elders op de site). Veluwezoom uit Arnhem promoveerde eveneens. Daarnaast gaan de mannen twee keer naar de Westmaat in Spakenburg. Zowel de Rooien (IJsselmeervogels) als de Blauwen (sv Spakenburg) staan op het menu. Ook staan er trips op het programma naar Apeldoorn (csv Apeldoorn), Buitenboys uit Almere, Unicum uit Lelystad en Be Quick uit Groningen.

De indeling Onder 21 is ook in het voorjaar weer Randstedelijk getint. AFC ’34, Buitenboys en Purmersteijn waren ook in het najaar competitiegenoten. Daarbij zijn gekozen Fortuna Wormerveer, Always Forward uit Hoorn en Swift uit Amsterdam. Het achttal wordt gecompleteerd door sv Urk.

Delen