Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Niemand Buitenspel

Voor 1 op de 11 kinderen is voetballen niet vanzelfsprekend door financiële moeilijkheden thuis. Daarom hebben de KNVB en ING het programma ‘Niemand Buitenspel’ geïntroduceerd. Door geldzorgen kan de contributie van de voetbalclub één van de kosten zijn die niet meer betaald kunnen worden. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is. Vaak zijn er lokale en landelijke voorzieningen die het mogelijk te maken om te blijven voetballen.

Via de website www.ing.nl/niemandbuitenspel kunnen onze leden met geldzorgen op een eenvoudige, laagdrempelige en anonieme manier gebruik maken van de online middelen van Geldfit en De Voorzieningenwijzer. De website zorgt ervoor dat leden van onze club in een oogopslag kunnen zien welke lokale voorzieningen er zijn in hun gemeente. Er zijn natuurlijk ook mensen die digitaal niet zo vaardig zijn of gewoon graag even iemand willen spreken over dit onderwerp. Daarom introduceert ING/KNVB  bij iedere vereniging die meedoet een financieel contactpersoon. Bij ONS is dat Dinie van der Wal. Zij doet samen met Roelof van der Wal de contributie inning, zodat zij weet in hoeverre de contributie betaald is en of er nog achterstanden zijn.

Onze leden kunnen kijken op www.ing.nl/niemandbuitenspel  of contact opnemen met Dinie van der Wal, vrijwilligerszaken@onssneek.nl / 06-29221716

Delen