Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Nieuwe verenigingsscheidsrechters bij ONS Sneek

Op 19 december j.l. is de scheidsrechterscursus voor verenigingsscheidsrechters afgesloten.  Deze cursus is door ONS Sneek aangevraagd en uitgevoerd door de KNVB Voetbalacademie. Naast 4 scheidsrechters van ONS Sneek hebben scheidsrechters van 6 andere verenigingen de cursus gevolgd:  SWZ Sneek, LSC’1890, HJSC, SC Bolsward, Alcides en CVVO.

Alle scheidsrechters zijn na praktijklessen en een afsluitende spelregeltoets op de laatste cursusavond geslaagd en hebben het diploma uitgereikt gekregen.

Wij zijn trots op de 4 geslaagden en met name de 2 jonge scheidsrechters kunnen hopelijk als voorbeeld dienen voor vele leeftijdgenoten.

 De namen van de geslaagden zijn:
  – Aniek Zwaan (VR3)
  – Mark de Boer (JO15-3)
  – Rudolf Klein Wassink
  – Tjalling Tjalsma

  Tjalling ontbreekt op de foto’s vanwege verplichtingen in het buitenland. Hij heeft de toets op andere wijze afgelegd
IMG_1244IMG_1245IMG_1248
ONS Sneek dankt alle jeugd- en seniorenscheidsrechters voor het leiden van de wedstrijden in 2017.  Zonder jullie waren er geen wedstrijden mogelijk!
Wij hopen dat jullie ook in 2018 met veel plezier en met respect van de spelers wedstrijden bij deze club willen leiden.
En natuurlijk willen we opnieuw jonge spelers begeleiden en opleiden voor het kunnen fluiten als verenigingsscheidsrechter.
Dus meld jezelf als je interesse hebt en volg het voorbeeld van Aniek Zwaan en Mark de Boer die onlangs hun diploma hebben behaald.
Dick Heinen en Omar Adnan,
Scheidsrechterscoördinatie ONS Sneek
Delen