Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Oliebollenactie 2020

dd 28/12/20: Geen bestelling meer mogelijk!!

Het jaar 2020 loopt alweer naar het eind. Het is een bijzonder jaar geweest met veel beperkingen en onzekerheden. Toch hopen we dat we de decembermaand met familie en vrienden kunnen vieren. Daar hoort lekker eten bij en natuurlijk oliebollen met oud en nieuw!

Dit jaar willen we voor en door onze leden oliebollen verkopen. We kunnen ze zelf opeten, maar ook uitgeven aan opa’s oma’s en andere vrienden die ook een lastig jaar hebben gehad. Wij kijken naar elkaar om! Ook kunnen we met deze actie voor de club extra inkomsten genereren. Zoals eenieder wel weet hebben o.a. de verenigingen in Nederland het momenteel bijzonder lastig om alles draaiende te houden met het wegvallen van de inkomsten, helaas geldt dit ook voor ONS Sneek.

Met het ontwikkelen van acties willen we proberen om extra inkomsten te genereren zodat we ook dit seizoen op een goede manier kunnen afsluiten.

De oliebollen verkoop begint op maandag 23 november en eindigt zondag 20 december. Dus tot 20 december kan er besteld worden!

“Samen zijn we ONS Sneek”

Met de slogan “Samen zijn we ONS Sneek” is het nieuwe beleid dit jaar ingezet. Ook met deze actie willen we dit uitdragen. Van alle teams van JO07 t/m ONS 1 wordt verwacht dat ze mee gaan helpen om deze actie tot een groot succes te maken voor ONS Sneek en dus ook voor jezelf! We hopen dat er gemiddeld minimaal 3 zakken à 10 euro per speler wordt verkocht. Dat zou een geweldig resultaat zijn!

Om de verkoop een extra impuls te geven gaan we dit jaar ook met een Belteam alle Businessclub-leden benaderen en is er een team vrijwilligers die alle vrienden, donateurs en club van 100 leden gaat benaderen.

Zoals jullie kunnen lezen wordt de gehele vereniging ingezet om te proberen het maximale uit deze actie te halen.   

Ter ondersteuning van de verkoop hebben we een flyer laten ontwikkelen die zowel op papier als digitaal voorhanden is. We zullen de leiders van de teams de komende week voorzien van de flyers zodat zij deze kunnen verdelen onder de spelers. Alle leiders en spelers worden nog persoonlijk op de hoogte gebracht van de actie.

We hebben ook een online inschrijfformulier ontwikkeld samen met ROASTED BEANS voor het bestellen van de oliebollen. ROASTED BEANS heeft zijn website voor ONS beschikbaar gesteld om de bestellingen gemakkelijk en efficiënt in te kunnen voeren. Het inschrijfformulier is benaderbaar door het scannen van een QR-code of het aanklikken van een hyperlink in de digitale flyer. 

www.roastedbeans.nl/oliebollen-actie-ons-sneek   Je kom dan direct terecht bij het inschrijfformulier die is geplaatst in de webshop van ROASTED BEANS. Het inschrijfformulier wijst zich vanzelf.   

Als je een bestelling hebt geplaatst krijgt je via de mail een bevestiging van hetgeen je hebt besteld en wordt aangegeven of de bestelling kan worden afgehaald of dat het wordt bezorgd. Afhaal en bezorging zal plaatsvinden op 30 december vanaf het ONS complex.  Alles zal natuurlijk volgens de corona maatregelen geregeld worden met een tijdslot per team. De teamleden gaan dan weer bezorgen aan hun kopers. Bericht volgt over de praktische zaken.

Veel succes allemaal!

Bestelformulier www.roastedbeans.nl/oliebollen-actie-ons-sneek   

Delen