Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Open vacature jeugdtrainer ONS Sneek

Heb jij ambitie en wil jij als trainer een volgende stap maken? 

ONS Sneek is voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar ambitieuze en enthousiaste jeugdtrainers. Dit geldt voor de gehele opleiding, van de JO8 t/m de JO21, zowel voor hoofdtrainers als voor assistent-trainers. 

Jeugdopleiding ONS Sneek

ONS Sneek is een ambitieuze club. De vereniging heeft 600 leden, zo’n 150 vrijwilligers en meerdere professionals. De vereniging is Regionaal Gecertificeerd en wordt al vele jaren verkozen bij de beste clubs van Friesland. De missie van de jeugdopleiding is om een optimale leeromgeving te creëren waarin spelers sportief en persoonlijk het maximale uit zichzelf kunnen halen. Dat willen wij bereiken door een concrete opleidingsvisie. Belangrijke bouwstenen van de opleidingsvisie zijn zelfregulatie, motorisch leren, persoonsvorming en speelwijze ontwikkeling.

Het trainerschap bij ONS Sneek

  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en hebt een drive om te leren.
  • Je bent geïnteresseerd in recente ontwikkelingen in de sport en staat open voor nieuwe inzichten.
  • Je draagt bij aan het creëren van een pedagogisch veilig leerklimaat.
  • Je draagt bij aan het creëren van een ontwikkelingsgerichte cultuur. Je stelt de ontwikkeling van spelers voorop, en niet het resultaat van de wedstrijd.
  • Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de trainingen en het coachen van de wedstrijden. Jij neemt de voetbaltechnische beslissingen.
  • Je werkt samen met andere trainers en leiders om de spelers zo goed mogelijk te begeleiden in hun ontwikkeling.

Begeleiding en interne opleiding van trainers

ONS Sneek vindt het begeleiden en opleiden van trainers belangrijk. Vanuit de ONS Academy worden opleidingsactiviteiten voor alle jeugdtrainers verzorgd. Er zijn (maandelijkse) themabijeenkomsten, er is een train-de-trainer programma, en met iedere trainer wordt drie keer per jaar een individueel coachgesprek gevoerd.

Contact opnemen

Wij hebben ervoor gekozen om nog geen specifieke vacatures te plaatsen. Wij willen eerst met de geïnteresseerde trainers in gesprek, om op basis daarvan te bepalen welke leeftijdscategorie en welk team het meest passend is. Dat zal mede afhankelijk zijn van ambitie, interesse, ervaring en eventuele trainersdiploma’s.

Mocht je interesse hebben of meer willen weten, dan kun je contact opnemen met Arno Nijenbanning – hoofdvoetbalzaken@onssneek.nl

Delen