Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Oproep van de ZAVO aan de Jeugdleden VVOG

Komende zaterdagmiddag spelen we uit tegen VVOG (Harderwijk), binnenkort kunt u de voorbeschouwing op dit medium lezen. Opvallend, maar altijd goed, de oproep van de supportersvereniging van VVOG aan haar jeugdleden om VVOG 1 vooral te ondersteunen deze middag tijdens de wedstrijd, die overigens reeds om 14.30 uur wordt gestart.

Het is wat minder praktisch maar uiteraard zijn jeugdleden van ONS Sneek ook welkom in deze Dolfijn stad.

Voor alle fans uit Sneek, maar ook uit de andere districten uit Nederland, sportpark De Strokel is als volgt bereikbaar: Mee naar De Strokel

—————————————————————————————————-

bron: www.vvog.nl

Komende zaterdag speelt het eerste team van VVOG tegen ONS Sneek. Het eerste team van VVOG staat na zeven wedstrijden op een mooie derde plek in de competitie! Wij van de ZAVO vinden dat de spelersgroep en de staf extra support verdienen.

Daarom roept het bestuur van de ZAVO alle jeugdleden op om komende zaterdag naar VVOG 1 te komen en het eerste team aan te moedigen.

Als beloning voor jullie komst en support zal het bestuur van de ZAVO er dan voor zorgen dat er voor alle jeugdleden die VVOG 1 vanaf het begin van de wedstrijd komen aanmoedigen, wat drinken en wat lekkers is te halen in de rust van de wedstrijd.

Graag zien wij alle jeugdleden in groen witte kleding VVOG 1. Neem dus je petjes, sjaaltjes mee en we maken er een mooie en gezellige middag van.

Vergeet niet om je toegangspas mee te nemen!

Met de hulp van jullie support zullen de drie punten dan in Harderwijk moeten blijven!

Delen