Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Prijsuitreiking Grote Clubactie

In ons vorige bericht lazen jullie al dat de jeugdleden ONS Sneek met de verkoop van Grote Clubloten ruim € 4.500 verdiend hebben voor de club. Bij deze nogmaals bedankt voor jullie inzet en ook die van de ouders, leiders en de oudere teams die zich eveneens van hun beste kant hebben laten zien.

De zaterdag voor de kerstvakantie was het tijd om onze topverkopers in het zonnetje zetten. Als eerste brachten we een bezoek aan Maarten Potma (JO13-3) om de hoofdprijs uit te reiken: een geheel verzorgd arrangement voor twee personen bij het spectaculaire trampolinepark Jumpstyle in Heerenveen. Een dik verdiende prijs, want Maarten heeft maar liefst 106 loten verkocht. Hier moet nog bij vermeld worden dat www.jumpstyle.nu zo sportief is geweest om deze prijs gratis ter beschikking te stellen aan ONS Sneek. Grote Klasse! En Maarten, heel veel plezier met je prijs toegewenst!

Daarna gingen we op bezoek bij Rayen van der Veen (JO13-1) en Sam Melle Sytsma (JO12-2) om de tweede en derde prijs uit te reiken. Rayen en Sam Melle kregen een voetbal en een handdoek van ONS Sneek. Beide heren wilden wel even poseren met hun prijs. Zoals jullie zien, kwam de prijs voor Sam Melle precies op het goede moment, want hij zat na een middagje voetballen net in bad.

De middag werd afgesloten in het clubhuis, waar bestuurslid Dinie van der Wal de cheque in ontvangst nam. De cheque heeft een mooie plek op de muur van het wedstrijdsecretariaat gekregen en vormt zo een perfecte motivatie om volgend jaar weer voor zo’n topopbrengst te gaan.

Namens de organisatie van de grote clubactie,

Dirk Hiemstra en Janneke de Haan

Delen