Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Pupil-van-de-week & Deelnemers H.J.Drost-Penaltybokaal

Hollander Schilderwerken pupil van de week bij de wedstrijd ONS Sneek – Drachtster Boys

Pupil van de week is deze keer Lars Boschma. Lars is 8 jaar oud en zit op de Zwetteschool in groep 5. Lars voetbalt al 1,5 jaar bij ONS Sneek. Lars speelt bij JO-9 1 en zijn positie is in de spits. Het liefst speelt Lars een partijtje en hij kent al heel veel trucjes. De spelers van ONS Sneek 1 kent hij niet zo goed. Zijn favoriete speler in het betaald voetbal is Luuk de Jong en zijn favoriete club is PSV. Verder doet Lars aan trefbal, gamen en met zijn vrienden spelen. Lars verwacht dat de wedstrijd ONS Sneek 1 tegen Drachtster Boys 3-1 gaat worden.

Lars staat rechts op de foto

Deelnemers 6e voorronde H.J.Drost – Penaltybokaal in de rust van ONS Sneek – Drachtster Boys

Femke Stienstra

Femke is 10 jaar oud en zit in groep 7B van de Bonifatiusschool. Dit is haar derde seizoen bij ONS Sneek en ze is bij ONS gaan voetballen omdat haar vader ook bij ONS Sneek gevoetbald heeft. Ze speelt het liefst een partijtje tijdens de trainingen. Femke is heel goed in verdedigen en speelt dan ook op het middenveld of in de verdediging. Joran Swart is haar favoriete speler bij ONS Sneek 1. Haar favoriete voetbalclub in het betaald voetbal  is Feyenoord. Femke zit ook op jazzdance en vind knutselen en op de Nintendo ook leuk om te doen. Ze verwacht dat ze 3 penalty’s zal scoren.

Joy Michel Koehoorn

Joy is 10 jaar oud en zit in groep 6 van de Simon Havingaschool. Het is al zijn vierde seizoen bij ONS Sneek. Hij speelt meestal in de verdediging en daar is hij dan ook al erg goed in. Bij voetballen ben je nooit uitgeleerd en dat wil Joy dan ook blijven doen, beter worden in voetballen. Ruben is zijn favoriete speler van ONS Sneek 1. Zijn favoriete voetbalclub in het betaald voetbal is Ajax en zijn favoriete speler is Kenneth Taylor. In zijn vrije tijd speelt hij piano. Hij hoopt alle penalty’s te scoren, het is maar net hoe de bal rolt.

Jurre Kuipers

Jurre is 10 jaar oud en zit op de Vuurvlinder in groep 7B. Jurre speelt al 3 jaar bij ONS Sneek omdat je hier veel leert en het er heel gezellig is. Meestal speelt hij op het middenveld of in de verdediging. Het liefst speelt Jurre een partijtje tijdens de trainingen. Zijn favoriete voetbalclub in het betaald voetbal is Ajax en MBappé zijn favoriete speler. Jurre vindt Gamen ook erg leuk om te doen. Hij hoopt 3 penalty’s te scoren.

Mare Bakker

Mare is 10 jaar oud en zit op de Bonifatiusschool in groep 7. Mare voetbalt al bijna 2 jaar bij ONS Sneek en het is lekker dichtbij haar huis en het is de leukste club volgens Mare. Mare speelt op het middenveld en kan al heel goed een voorzet geven. Dribbelen doet ze graag op de training en ze oefent nog op wat harder schieten. Haar favoriete speler van ONS 1 is Max en haar favoriete club en speler zijn Ajax en Messi. Verder doet ze nog aan turnen bij ATC en trompetspelen bij Advendo. Ze hoopt op 3 penalty’s te scoren.

Fabian en Mutasim doen ook mee met de penalty bokaal.

 

Delen