Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Pupil-van-de-week & deelnemers H.J.Drost-Penaltybokaal

Hollander Schilderwerken Pupil van de Week bij de wedstrijd ONS Sneek – Alcides

Hugo Heinen

Mijn naam is Hugo Heinen, 18 januari word ik 8 jaar. Mijn ouders zijn Tim en Linda en mijn broer heet Oscar. Ik zit in groep 4 op de Oudvaart in Sneek en krijg les van juf Nynke. Ik speel al 3 jaar bij ONS Sneek en vind het een fijne club met goede trainers. Mijn vader en broer spelen er ook. Ik speel in JO9. Mijn trainers zijn Anko en Roelof, de leiders op zaterdag heten Sybren, Friso en Tim. Het leukste aan voetbal vind ik een goed samenspel. Ik sta het liefst in de aanval of in het midden, ik zoek altijd waar de bal is en heen gaat en probeer daar te zijn. We oefenen nu op de training nog meer op het geven van voorzetten. Het leukste op trainen vind ik de partijtjes. Mijn favoriete speler van ONS 1 is Harmen Boelsma, hij was laatst ook bij onze wedstrijd. Bij de profclubs zijn Mbappe en Haaland mijn favoriete spelers, Manchester city vind ik de beste club. Later als ik groot ben wil ik ook wel profvoetballer worden. Mijn favoriete eten is nasi, spinazie daar word ik minder blij van. Op tv kijk ik het liefste naar films op netflix of klokhuis. Het leukste muzieknummer is Esta Vida. Naast voetballen ga ik soms mountainbiken in het bos en ik vind het leuk om soms te gamen. ONS gaat denk ik winnen met 3-1 vanmiddag. Groetjes Hugo

======================================================================================================

Deelnemers 5e voorronde H.J.Drost Penaltybokaal namens JO11-2 (in de rust van ONS Sneek – Alcides)

Jort Conradie

Jort Conradie is 10 jaar oud en zit op de Simon Havinga school in groep 7A. Hij voetbalt 2,5 jaar bij ONS Sneek en is bij ONS gaan voetballen omdat hij een keer naar vriendjesdag ging en vond dat erg leuk. Hij speelt vaak op het middenveld en vindt dat ook het leukste om te spelen. Jort kan al goed  heel snel rennen, strak passen en rust in de bal houden. Jort oefent nog op duels. Jort vindt alle spelers van ONS Sneek 1 goed. Zijn favoriete voetbalclub in het betaalde voetbal is Liverpool FC. Jort verwacht dat hij 3 penalty’s raak schiet.

Jurre Hoeke

Mijn naam is Jurre Hoeke en ik ben 10 jaar. Op 6 juli ben ik jarig. Mijn vader is Martijn Hoeke en mijn moeder is Janette Heegsma. Ik heb 2 oudere zussen, Femke en Elona, en 1 oudere broer Jelmer. Ik ben dus de jongste en zit in groep 7 van de Simon Havingaschool bij meester Pieter en juf Wendy. Omdat ik graag op voetbal wilde, ben ik in augustus 2019 bij ONS gekomen. Hier speelt mijn oom Lambertus namelijk ook. Zelf speel ik nu bij JO11-2. Mijn leiders zijn Ruben en Frank. Het liefst speel ik in de verdediging. Verdedigen kan ik goed, duellen aangaan en omschakelen wil ik graag beter leren. Tijdens de training vind ik de partijtjes en op goal schieten het leukst. Mijn favoriete voetbalclub is Heerenveen en mijn favoriete voetbalspeler is Mbappe. Later wil ik graag profvoetballer worden en vooral geen dokter. Het liefste eet ik patat met snackjes. Olijven houd ik niet van. Mijn favoriete tv-programma is De Avondshow van Arjen Lubach. Mijn favoriete muziek zijn zomerhits. Naast voetballen zit ik op drumles. Vandaag ga 4 penalty’s scoren, maar ik hoop 5. Groetjes Jurre Hoeke

Leroy Bangura

Leroy is 10 jaar oud en zit op de Thomas van Aquinosschool in groep 5. Hij voetbalt 2 jaar bij ONS Sneek omdat hij net zo goed wil leren voetballen als Ronaldo. Hij speelt vaak in de spits maar speelt het liefst middenveld. Leroy is al heel goed in dribbelen en schieten. Keepen vindt hij nog lastig. Zijn favoriete voetbalclub in betaald voetbal is Real Madrid. De spelers van ONS Sneek 1 kent hij niet zo goed dus zullen ze allemaal wel goed zijn anders speel je niet in het 1ste. Leroy gaat heel veel penalty’s scoren.

Malik Hirsi

Malik is 10 jaar oud en zit op de Bonifatiusschool in groep 6. Malik speelt al vanaf zijn 6de bij ONS. Hij speelt het liefst als aanvaller en kan al heel goed op de goal schieten. Zijn favoriete voetbalclub in het betaald voetbal is PSV. Verder zit Leroy ook op kickboksen en hij mag ook graag gamen. Leroy hoopt alle penalty’s te scoren.

Nick Hoekstra

Nick Hoekstra, 8-8-2013, zijn ouders zijn Romke en Bianca en hij heeft ook nog een zus. Hij zit op de Simonhavingaschool in groep 7 bij meester Pieter en juf Wendy! Frank en Ruben zijn de leiders / trainers. Hij vind voetbal leuk om samen te werken. Wedstrijden en trainingen vind hij ook leuk. Hij zit in de JO11-2 en speelt al 3 jaar voetbal op het middenveld. Dat vindt hij ook een leuke plek. Midden en aanval. Hij is goed in schieten en wil verder nog aan zijn linkerbeen werken. Ook vind hij de spelletjes tijdens de training leuk. Tim ten Voorde, Ronaldo maar zijn favoriete club is Feyenoord. Ook word hij niet blij van spruitjes,  wel van pizza en patat!

 

Delen