Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Regionale Certificering uitgereikt door KNVB

Afgelopen zaterdag reikte de KNVB in de persoon van ambassadeur en bondsridder Minne Modderman het certificaat voor de Regionale Certificering van onze jeugdopleiding uit.

In een volle kantine werd in de rust van de wedstrijd ONS Sneek – Alcides het certificaat door de KNVB overhandigd aan Hoofd Voetbalzaken Arno Nijenbanning en voorzitter Joan van der Veen. Hierbij waren een aantal jeugdteams die net kampioen waren geworden, ouders, trainers en vrijwilligers van de jeugdafdeling aanwezig.

Tijdens korte speeches van de voorzitter en Arno Nijenbanning werd iedereen die bij de jeugdafdeling en de TC betrokken is en die zich continue inzetten voor de kwaliteit in de club bedankt. Ook was er voor alle 45 trainers en de ca. 200 vrijwilligers in de club een overheerlijk stuk oranjekoek van Bakkerij De Haan.

De heer Modderman prees in zijn speech de jeugdopleiding van onze club en vertelde dat we hier trots op mogen zijn met elkaar. Hij nam de aanwezigen mee in het hoe en waarom van het kwaliteit en performance programma van de KNVB en vertelde dat we bij een select groepje amateurclubs horen die een dergelijk certificaat weten te behalen.

Met het behalen van de hercertificering is ONS Sneek weer 3 jaar lang verzekerd van het predicaat Regionale Jeugdopleiding van de KNVB.

 

 

Delen