Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

RVA: Start tienweekse voorjaarscursus vrijdag 17 maart

Op vrijdag 17 maart zal de tienweekse voorjaarscursus van de Regionale Voetbal Academie weer van start gaan bij ONS Boso Sneek. Alle spelers van zes tot dertien jaar uit de hele regio kunnen zich hiervoor inschrijven.

In het najaar zullen slechts zestig in plaats van tachtig plaatsen beschikbaar zijn. Geef je dus snel op, want VOL=VOL.

Bij de RVA willen wij spelers optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling als voetballer en als persoon. Wij ontwerpen voor iedere speler een gepersonaliseerd programma en werken met vernieuwende oefen- en wedstrijdvormen. Daarnaast willen wij de spelers vaardigheden leren waar zij ook buiten de lijnen iets aan hebben. Wij leren spelers om niet alleen te luisteren en te reproduceren, maar vooral zelf actie te ondernemen, te doen en te ondervinden. Eigen keuzes maken, aan je eigen doelen werken en van je eigen fouten leren. De werkwijze van de RVA is wetenschappelijk onderbouwd en zet de individuele ontwikkeling van spelers voorop.

De coaches van de RVA hebben allemaal een interne opleiding gevolgd. Bijna al onze trainers hebben een opleiding aan de ALO en/of het CIOS gedaan en zijn in het bezit van KNVB diploma’s. Onze coaches hebben een passie voor de bal en de missie om ieder kind te helpen om het meeste uit zichzelf te halen.

In het voorjaar zal de tienweekse cursus voor de laatste keer voor slechts €80,- worden aangeboden. Dat is slechts €8,- per training. In het najaar van 2017 zal de prijs noodgedwongen omhoog gaan om de continuïteit van de organisatie te kunnen waarborgen.

 

Zijn jouw kinderen helemaal gek van voetbal en zou je ze willen inschrijven voor de tienweekse voorjaarscursus? Kijk dan op www.regionalevoetbalacademie.nl voor meer informatie.

 

In de voorjaarsvakantie zullen wij ook de RVA Voetbaldagen organiseren op maandag 20- en dinsdag 21 februari. Bij inschrijving voor zowel de RVA Voetbaldagen als de tienweekse voorjaarscursus, ontvang je 10{05940be14b0e3068ee5eed29b1ea40ab5eb6f15ec3cd6d03f2943436d3335eab} korting!

Mochten er naar aanleiding van dit artikel nog vragen zijn of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen via de onderstaande gegevens.

Email: info@regionalevoetbalacademie.nl

Telefoon: 06-34013951

Delen