Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Samen zijn we ONS

Bij onze club zijn ruim 200 vrijwilligers actief. Daar zijn we ontzettend blij mee. Vrijwilligers zijn de spil van de vereniging en dankzij al die vrijwilligers rolt de bal dagelijks op onze club.

Bij ONS Sneek hebben we een goede balans gevonden in het uitvoeren van vrijwilligerswerk. We zijn goed georganiseerd en werken vanuit een duidelijke structuur waarbij iedereen een stukje oppakt en we het vele werk verdelen over voldoende leden. We hebben inmiddels al 11 commissies die allemaal een eigen verantwoordelijkheid hebben en die allemaal een stukje van het vele werk oppakken.

Het werven en behouden van vrijwilligers is een continu proces. Dat is iets waar Dinie van der Wal, bestuurslid vrijwilligerszaken, en alle voorzitters van hun commissies zich veel mee bezig houden.

Dinie: “Wat het allerbelangrijkste is, is dat je iets doet wat je leuk vindt. Het moet energie geven! En wij horen continue hoeveel plezier iedereen aan zijn vrijwilligerschap voor de vereniging beleeft. Wat dat aangaat levert de club je enorm veel plezier en positieve energie op”.

Iedereen doet mee en iedereen beweegt

Dit zijn de twee maatschappelijke ambities in de club. We bewegen al met zijn honderden. Maar doe jij ook mee als vrijwilliger? Of je nu speler in de club bent of ouder van een jeugdlid. Komt in actie en schiet Dinie of één van de voorzitters van de commissies ook eens aan en bied je hulp aan. Met een kleine tijdsinvestering help je de club al enorm en je zult er zelf gegarandeerd geen seconde spijt van krijgen.

Bestuurslid vrijwilligerszaken Dinie van der Wal

06-29221716 – vrijwilligerszaken@onssneek.nl

Delen