Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

SC Cambuur komt naar ONS Sneek

Deze zomervakantie komt SC Cambuur naar ONS Sneek voor een 2-daags voetbalkamp van 09.00 tot 15.00 uur, en wel op 27 en 28 juli. Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief voetbalkamp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het SC Cambuur Voetbalkamp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. Terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden. 

Over het SC Cambuur Voetbalkamp

Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen als ook spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk voetbalkamp! 

De kampen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen ongeacht of je (al) op voetbal zit. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke SC Cambuur belevingen.  

Wat kunnen deelnemers aan het SC Cambuur Voetbalkamp verwachten?  

Een gaaf SC Cambuur Voetbalkamp tenue (shirt, broek en sokken)  

Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken 

Professionele en enthousiaste begeleiding   

Een voetbalkamp om nooit te vergeten! 

Deelname aan het 2-daagse voetbalkamp bedraagt €139,–. Ga snel naar www.cambuur.nl/voetbalkampen voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.   

Delen