Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Sponsors gezocht voor World Servants

 Unknown-1

Doelen van onze reis  naar Malawi                                   

De zes leraren van de school in Kamatimba geven nu les aan maar liefst 538 leerlingen. De overheid van Malawi stuurt alleen goed opgeleide leraren naar een school wanneer er goede huisvesting voor ze is. Dat is precies waar wij aan mee gaan bouwen. Door samen met de bevolking twee lerarenwoningen te bouwen, zorgen we ervoor dat twee extra leraren hun kennis aan de leerlingen doorgeven. Dit verbetert de kwaliteit van het onderwijs en zo zullen meer kinderen hun school goed afronden. Verder bouwen we extra WC’s voor meisjes zodat er meer meisjes naar school kunnen gaan.
Doelen in het kort:

  • Twee extra leraren in Kamatimba
  • Kwaliteit van het onderwijs verbeteren
  • Extra latrines/WC’s voor meisjes bouwen waardoor:
  • Er meer meisjes onderwijs kunnen krijgen.

Mijn naam is Jesper Groenia. Ik ben 15 jaar en speel in ONS Sneek JO17-2. Ik ga mij deze zomer met 2 vrienden inzetten voor het bovenstaande project in Malawi. Voor onze reis moeten we het benodigde geld zelf door middel van acties bij elkaar zien te krijgen. Dit doen we door het voeren van verschillende acties. We verkopen 1x per maand suikerbrood, we hebben kerstpakketten ingepakt bij Poeisz en hebben we een fietstocht en een diner georganiseerd. Verder gaan we nog een schaatsevenement houden waar iedereen aan mee kan doen na het inleggen van een klein bedrag wat ten goede komt aan onze reis.
Nu willen we een benefietconcert organiseren op 3 maart a.s.in de Zuiderkerk. En om dit concert te organiseren is geld nodig en daarom zijn we op zoek naar sponsoren. Wilt u onze sponsor worden? Indien u hier prijs op stelt tonen wij voor het concert en tijdens de pauze uw naam en logo op de beamer.
U kunt ons contant ondersteunen of een bijdrage overmaken en uw logo in de presentatie wilt hebben dan kunt u deze naar mij doormailen dan zorg ik dat deze in de presentatie komt. Mailen kan naar jespergroenia@gmail.com. Hier kunt u ook naar toe mailen voor meer informatie.
Verder zal ik voor de komende thuiswedstrijden in de kantine aanwezig zijn. U kunt mij dan herkennen aan mijn rode WorldServants t-shirt.  Alvast bedankt. Vr. Gr. Jesper Groenia

Delen