Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Kerstbingo

Zaterdag 17 december a.s. is er weer de traditionele jaarlijkse KerstBingo bij ONS Boso Sneek. Een avond waar gezelligheid voorop staat; maar waar ook fraaie prijzen te winnen zijn. En uiteraard hebben de meeste prijzen een link/relatie met de Kerst.

Vorig jaar een mooie mix van Seniorenteams, Jeugd(teams) met Ouders, Vrijwilligers, ons Eerste elftal met begeleiding (ze spelen deze middag eerst uit tegen ASWH in Hendrik-Ido Ambacht, en sluiten later aan bij de Bingo). Maar ook aanwezig leden van de Vriendenclub, supporters en sympathisanten van onze mooie vereniging, oud-leden, ereleden, leden van verdienste, bestuursleden, commissieleden en uiteraard onze sponsors en maatschappelijk partners van ONS Boso Sneek. Vanzelfsprekend zijn de leden van de Club van Honderd uitgenodigd; en het mooie is dat ze direct voor elke ronde (3x) een passende Boodschappentas beschikbaar hebben gesteld. Vorig jaar dus een mooie bonte mix van aanwezigen; die geen van allen teleurgesteld naar gingen. Voor een ieder was er wel een prijs(je), of het gevoel van een gezellige avond.

Ook deze editie pakken lokale middenstanders uit Sneek uit met smakelijke prijzen. (De gulle gevers worden benoemd deze avond). Deze bonnen kunnen vanaf de toog worden gekozen. Aan de toog ook weer hotelbonnen in binnen- en buitenland en andere waardebonnen. Dank aan de Sneker Middenstanders. Daarnaast te winnen: Grillen, Gourmetsets, Hapjespannen, Koffieapparaten, chocolade in vele vormen, enige alcoholica, kinderprijzen, ballen, luxe kerststolpen, taart, het nodige etenswaar en passende Kerstprijzen. Per ronde zijn er 70 prijzen, in totaal dus > 200 prijzen.

We spelen o.l.v. Bingo-Master Wicher de Boer, drie rondes voor een volle kaart. Voor elke ronde wordt er een Prijzentafel opgetuigd en aangekleed (we krijgen hierbij ondersteuning van de BusinessClub). Uiteraard zijn de kaarten aan de Kassa te koop, ONS devies is, sluit aan bij de Kassa en koop Bingokaarten. U bent namens de ONS KerstBingo commissie van harte uitgenodigd om zaterdagavond aanwezig te zijn. Deuren Clubhuis gaan open om 19.00 uur, eerste ronde start rond 19.30 uur.

1 Kaart = 15 nummers

1 kaart =        € 1;     2 kaarten =   € 2;

6 kaarten =   € 5;     12 kaarten = € 10.

Laat u vooral verrassen deze avond. Naast drie rondes Bingo wordt er ook nog een ronde Draaiend Rad gespeeld. Ook hier per plankje kans op prachtige prijzen.

Delen