Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Valencia CF Voetbalkamp

Maandag 24 juli t/m woensdag 26 juli hadden we Valencia CF voetbalkamp op het ONS terrein voor voetballers van 6 t/m 14 jaar. Er waren 2 Spaanse  en 3 Nederlandse professionele trainers. Maandagochtend kregen we allemaal onze mooie Valencia voetbalkleren, tasje en een bidon.  Er was een mooi aantal spelers , ook van andere clubs, waarvan 5 meisjes.

Valencia 1

s’Ochtends begonnen we eerst met het Valencia clublied en daarna starten de trainingen in groepjes naar leeftijd en niveau. De trainingen waren erg leuk, we deden verschillende oefeningen, spelletjes met de bal en partijtjes. Het eten en drinken werd verzorgd door ONS.

Valencia 2

Woensdagmiddag kwamen veel ouders en anderen kijken. Er konden foto’s gemaakt worden en we speelden een toernooi. Daarna werden er prijsjes uitgereikt, was er een verloting van een shirt met handtekeningen van Valencia spelers en won Teun als meest talentvolle speler een weekend  naar Valencia CF! Er werd afgesloten met het Valencia clublied en kregen we allemaal een mooi diploma.

Valencia 3

Met mooie Valencia voetbalkleren, een diploma en een Valencia trainingsbal, met handtekeningen van de trainers erop, ging ik erg blij naar huis. Het waren prachtige en sportieve voetbaldagen en ik hoop volgend jaar weer mee te doen  (hopelijk dan ook wat meer meiden)!

Valencia 4

ONS vrijwilligers erg bedankt voor de verzorging tijdens deze dagen.

Shirley de Vink, 9 jaar, MO13-1, ONS.

Delen