Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Verslag DEL-toernooi Senioren (5-1-2024)

Nadat overdag de jeugd in actie kwam, was het ’s avonds vanaf de klok van 18.15 uur tijd voor de senioren. Verdeeld over zes teams genoemd naar de meest noordelijke BVO-clubs namen een kleine vijftig ONS’ers het tegen elkaar op. De deelnemers waren afkomstig uit ONS 2, 3, 4, zaal 1, zaal 2 en het dames 7×7 team. Ook deden er een paar oud-leden mee.

Het team van Emmen ging er na vijf wedstrijden met de winst vandoor. De Siegert de Jong-bokaal voor de opvallendste speler van het toernooi viel ten deel aan Menno Stellingwerf, op het veld uitkomend in ONS 3 maar deze avond zeer verdienstelijk als gelegenheidskeeper actief in het team van Groningen. Deze wisselbokaal werd alweer voor de 29e keer uitgereikt.

De in totaal 15 wedstrijden van een kwartier werden geleid door de scheidsrechters Rudolf Klein Wassink, Jan Boonstra en Dave Ruis. De organisatie, bestaande uit Tom Andrae, Wicher de Boer, Jan Dijkstra en Thea Klein Wassink, kon terugzien op een geslaagde en bovenal sportieve avond.

Na afloop werden in het volle sportcafé van de Sneker Sporthal o.l.v. spreekstalmeester Jan Dijkstra de prijzen uitgereikt, als onderdeel van een uiterst gezellige derde helft.

het winnende team Emmen met v.l.n.r. Dennis Kooistra, Christiaan Barends, Bernard Molenaar, Eelco Tjepkema, Hans Speerstra, Sven ten Boom, Patrick van der Werf en Dirk Tigchelaar

een blije Menno Stellingwerf met de Siegert de Jong-bokaal

 

Delen