Verslaggeving jeugd: ONS Sneek JO11-2 kampioen!

🔸ONS Sneek JO11-2 ongeslagen kampioen eerste fase!🔸

ONS Sneek JO11-2 is vanmorgen ongeslagen kampioen geworden van de eerste fase. Na een onwennig begin, toch de spanning van het kampioen worden, trok ONS het spel steeds meer naar zich toe. Dit resulteerde al snel in een 1-0 voorsprong. Ondanks de voorsprong bleef het spel wat slordig en niet wat we van de spelers gewend waren. Sneek Wit Zwart profiteerde van de slordigheidjes van onze kant en maakte snel de 1-1.

De spelers leken daarna iets meer wakker te zijn (het was ook vroeg vanmorgen 😉) en liepen vanuit daar uit naar een 4-1 voorsprong bij rust.

In de tweede helft zat er veel meer pit, plezier en voetbal in de ploeg! ONS Sneek JO11-2 scoorde in de tweede helft het ene na het andere doelpunt, wat resulteerde in een mooie 14-2 overwinning!

ONS Sneek JO11-2 gefeliciteerd met het kampioenschap! Op naar de volgende fase met een verdiend treetje hoger.