Verslaggeving jeugdwedstrijden: ONS Sneek JO14-1

🔸Wedstrijdverslag: vv Hoogland JO14-1 vs. ONS Sneek JO14-1🔸

Zaterdag 5 oktober mocht de JO14-1 een uitwedstrijd spelen tegen vv Hoogland JO14-1. Waar er bij verre uitwedstrijden normaal met busjes gereisd wordt, had een ouder voor deze wedstrijd een bus geregeld!

Het leek wel of de busreis onze spelers meer energie heeft gegeven. Er stond namelijk na 15 minuten al een 0-2 tussenstand op het scorebord! Lukas wist via een afstandsschot de eerste te maken en vervolgens rondde hij een mooie aanval beheerst af.
Hierna zakte het spel wat af. We speelden slordiger, met veel onnodig balverlies. Hierdoor kon Hoogland net voor rust de aansluitingstreffer binnenschieten.

De tweede helft zette vv Hoogland ons direct onder druk. We hadden enorm veel moeite met de grote en sterke spelers van Hoogland, die veel in duel kwamen en deze ook veel wisten te winnen.

Toch wist Hoogland de kansen niet te verzilveren en na het dit moeilijke 1e kwartier begonnen we weer langzaam grip op de wedstrijd te krijgen. We kregen weer wat veldoverwicht en konden de wedstrijd in ons voordeel beslissen. Uiteindelijk werd het 1-4 door goals van Ruben en Jelmer.

Een mooie overwinning die nog verder gevierd werd in de bus. Het was een gezellige dag!