Verslaggeving jeugdwedstrijden: ONS Sneek JO16-1

🔸Verslag ONS Sneek JO16-1 – Hooglanderveen JO16-1🔸

Voor de JO16-1 stond er deze week een thuiswedstrijd tegen VV Hooglanderveen JO16-1 op het programma.
Na een sterk begin kwam ONS in de 15e minuut op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Silvan.
Een periode van veel druk van de tegenstander volgt, maar door goed ingrijpen van onze inval keeper Ruurd en een bal van de lijn gehaald door Dani, overleven we en scoren we in de 35e minuut de 2-0! Weer een doelpunt van Silvan en ook dit doelpunt valt na een assist van Raf.

Met veel vertrouwen en een aantal verse spelers in de ploeg beginnen we aan de tweede helft.
Maar het vertrouwen ging snel verloren, want Hooglanderveen was er na 2 keer verloren te hebben op gebrand deze wedstrijd te winnen en dat lieten ze merken door met veel intensiteit en druk de tweede helft in te gaan.
Voor ONS was het vanaf het begin vooral tegenhouden en dat lukte tot Hooglanderveen in de 58e minuut de 2-1 binnenschoot.
ONS Sneek kwam niet meer aan voetballen toe en het was wachten op de gelijkmaker die in de 66e minuut viel. Een paar minuten later krijgt Hooglanderveen na een overtreding een strafschop, maar deze wordt gestopt door Ruurd.
Helaas krijgen we in de 74e minuut toch het deksel op de neus, 2-3 Hooglanderveen.

De komende week moeten de jongens de knop omzetten, want volgende week wacht de uitwedstrijd tegen oude bekende Flevo Boys en dan willen wij met 3 punten naar huis.