Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Voorjaarscursus Meijer Sport Academie start 27 maart bij ONS Sneek

HEB JE TALENT, WIL JE NOG EEN BETERE VOETBALLER WORDEN OF VIND JE HET GEWOON LEUK OM TE VOETBALLEN VOOR JE PLEZIER? DAN BEN JE BIJ MEIJER SPORT ACADEMIE OP DE JUISTE PLEK.
Sinds  januari 2021 is Meijer Sport Academie een feit! Vanuit de passie voor voetbal heeft Kevin Meijer ervoor gekozen zijn droom waar te maken en zijn eigen sportacademie te starten.

Als jeugdtrainer werkt Kevin al vele jaren met jeugdspelers aan groei en ontwikkeling, onder andere bij ONS Sneek. Voor een goede voetballer is een uitstekende baltechniek onmisbaar. Meijer Sport Academie brengt door middel van een gerichte aanpak het technische niveau op allerlei gebieden op een hoger plan. Talentontwikkeling is gericht op techniek en inzicht krijgen in de persoonlijke kwaliteiten van de speler. We stimuleren en verbeteren creativiteit op het veld, dit kan alleen als de speler de basistechnieken en bewegingen onder controle heeft. Juist in de leeftijdscategorie van 7 tot 14 jaar ontwikkelen kinderen het snelst op verschillende gebieden, dit is de belangrijkste leerfase! De lichaamsverhoudingen en motoriek zijn optimaal geschikt voor het leren van bewegingen, coördinatie en andere voetbalvaardigheden. Ervaring leert dat deze leeftijdscategorie in relatief korte termijn veel kan leren zowel technisch als mentaal. Naast de technische skills is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van belang. Werken aan zelfstandigheid, onzekerheid de baas worden en de benodigde ruimte op eisen voor jezelf.

Sport en bewegen biedt een positief sociaal klimaat dat het mogelijk maakt sociale vaardigheden te ontwikkelen, om vrienden te maken en zo je sociale netwerk uit te breiden en isolement te voorkomen. Juist met weer samen spelen en doen wat leuk is, samen voetballen, geven we kinderen nieuwe doelen. Hierdoor zorgen wij voor saamhorigheid, discipline en bovenal plezier. Met onze voetbalclinics geven wij jullie kinderen een onvergetelijk avontuur en nieuwe inspiratie.

Mijn ambitie: vanuit persoonlijke betrokkenheid en de passie voor voetbal bijdragen aan jouw vitaliteit en ontwikkeling als speler. Meijer Sport Academie is de stuwende kracht in de ontwikkeling van jouw talent!

Met veel plezier organiseert Meijer Sport Academie voor jeugd van 7 t/m 14 jaar vanaf 27 maart een voorjaarscursus van 10 trainingen op zondagochtend bij O.N.S. Sneek. Deze trainingen vinden wekelijks plaats en duren 60 minuten. Voor meer informatie en inschrijving kun je terecht op de website: www.meijersportacademie.nl

Kevin Meijer

Delen