Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Wandversiering in kantine gereed

Na een aantal dagen klussen heeft onze sponsor E. Franckena Reclamebelettering en Standbouw de laatste hand gelegd aan de wand in de kantine. Met het plakken van de tekst van ons eerste couplet van het clublied is het de finishing touch op het geheel.

Het symboliseert dat de kantine van ONS Boso Sneek voor iedereen binnen de club is. Het is een plek waar je kan praten over ons, praten met ons, op zijn tijd een biertje pakken met ons, samen zijn met ons, gezelligheid creëren met ons, vrijwilligers werk doen met ons, normen en waarden hanteren met ons, een veilige omgeving creëren met ons, een feestje bouwen met ons maar vooral ook praten over voetbal met ons. Kortom een plek voor iedereen die ONS Boso Sneek een warm hart toedraagt.

E. Franckena is een bedrijf die gehuisvest is op het industrie terrein (langs de A7) de Hemmen 1 in Sneek. Daar kunt u terecht voor maatwerk. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van computer gesneden teksten.

Maar ook voor andere reclame-uitingen zoals reclameborden, kunststof gevelbelettering of standbouw kunt u bij hun terecht. Mocht het product/artikel wat u wenst niet in hun “vaste” assortiment zitten dan hebben zij de juiste adressen om voor u hierin te bemiddelen, zodat u niet met uw bestanden overal naartoe hoeft te gaan, hierdoor blijft ook eenzelfde uitstraling/imago van uw bedrijf gehandhaafd. Meer weten? Kijk op hun website: http://www.ef-belettering.nl/

wandversieringkantine

Delen