Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Winnaars Grote Clubactie

De Grote Clubactie van dit jaar is weer afgelopen en de jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht zijn bekend. Afgelopen zaterdag 2 december werden zij in de kantine gehuldigd!

Net als vorig jaar heeft Isis van der Meer (MO13-1) de 1e prijs gewonnen! Zij heeft maar liefst 66 loten verkocht. De 2e prijs was voor Siebe Dotinga (JO9-3). Hij verkocht er 48 en Xavi van Geerenstein was derde met 43 verkochte loten. Alle drie ontvingen een spel en Isis kreeg tevens de nieuwe ONS-Sneek sjaal cadeau in een rugzakje van de Grote Clubactie.

Afbeelding1   V.l.n.r. Xavi, Isis en Siebe

Eervolle vermeldingen zijn er voor de jeugdleden die 20 of meer loten verkocht hebben. Dat zijn: Sem de Vries (JO9-1), Jan-Aize Schuurmans (JO9-3), Thyrsa Groenia (MO13-1), Sven Tjepkema (JO9-1), Tim de Vries (JO11-2), Quince van der Land (JO11-3), David Minnema (JO9-1) en Maurin Wiersma (JO9-3). Alle winnaars ontvingen een voucher met waardebonnen.

Alle verkopers én kopers van loten hartelijk bedankt! De landelijke trekking is op 13 december a.s.

In totaal zijn er voor ONS Sneek ruim 900 loten verkocht. In januari 2018 ontvangen we hiervoor de cheque van de landelijke organisatie. Dan zal ook het bedrag bekend worden gemaakt.

Dick Kits, coördinator Grote Clubactie ONS Sneek

Delen