Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Winnaars jeugd Grote Clubactie 2019   

De Grote Clubactie van dit jaar is inmiddels weer afgelopen en de jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht zijn bekend. Afgelopen zaterdag 7 december werden de prijswinnaars in de kantine gehuldigd!

De 1e prijs gaat dit jaar naar Beau van der Kooi (JO11-1).  Hij heeft maar liefst 46 loten verkocht! De 2e prijs was voor Wycher Blanksma (JO12-1). Hij verkocht er 40 en Raf Boonstoppel en Sven Popma (JO11-1) waren derde met ieder 31 verkochte loten.

IMG_2222

V.l.n.r. de trotse prijswinnaars Wycher Blanksma, Beau van der Kooi, Raf Boonstoppel en Sven Popma.

Eervolle vermeldingen zijn er voor de jeugdleden die 20 of meer loten verkocht hebben. Dat zijn:

Matthew van Schenck, Levi Hoekstra, Naut Krikke, Maurin Wiersma, Jorn Jelmer Blankhorst, Daan Scheffer, Lennert Berentsen, Sem de Vries, Twan Tigchelaar, Youri Vos, Rayen van der Veen, Hugo Veenstra, Brent Grondsma en Bauke Rijpma. 

Alle verkopers én kopers van de loten hartelijk bedankt!! De landelijke trekking is op 11 december a.s. en wordt vanaf 12 december gepubliceerd op de website www.clubactie.nl

Dit jaar zijn er voor ONS Sneek zo’n 1490 loten verkocht. Binnenkort ontvangt onze verenging hiervoor de cheque van de landelijke organisatie. Dan zal ook het bedrag bekend worden gemaakt. Het geld is bedoeld voor aanschaf van diverse trainingsmaterialen voor onze eigen jeugd!

Coördinatoren Grote Clubactie ONS Sneek,

Hans Feenstra, Dirk Tigchelaar en Dick Kits

Delen