Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Woensdag tweede editie van FC Cupkoorts

FC Afkicken en de KNVB zullen woensdag verslag doen van zestien wedstrijden in de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. FC Cupkoorts, dat twee jaar geleden voor het eerst werd uitgezonden, zal van 18.00 tot ongeveer 22.30 uur live te zien zijn op totoknvbbeker.nl/live.

Deze week strijden 42 amateurclubs om de laatste 21 plekken in het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. Vier wedstrijden worden er op dinsdag gespeeld, Te Werve en Marvilde strijden zaterdag om de laatste plek in de kokers. Bij de wedstrijden op woensdag zal een reporter ter plaatse live verslag doen in de uitzending, dus ook bij HBS – ONS Sneek (aanvang 20.00 uur).

FOX Sports

FC Cupkoorts, dat mede mogelijk wordt gemaakt door TOTO, zal worden gepresenteerd door Neal Petersen. De uitzending zal ook te zien zijn op het YouTube-kanaal van FOX Sports, dat ook de tv-rechten heeft van de live wedstrijden in het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. Nieuw dit seizoen is dat al vanaf de eerste ronde live wedstrijden van de TOTO KNVB Beker te zien zijn op het open kanaal van FOX. Daarnaast zijn ook alle samenvattingen te zien op deze zender.

Twee jaar geleden werd FC Cupkoorts voor het eerst uitgezonden door FC Afkicken en de KNVB. Gedurende een marathonuitzending van 5,5 uur waren er onder meer live strafschoppenseries, interviews en feestbeelden uit de kleedkamer te zien. Woensdag zullen er ongetwijfeld weer net zulke mooie beelden voorbij komen, die kenmerkend zijn voor het toernooi om de TOTO KNVB Beker.

Loting

De loting voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker, waarin ook de 34 betaaldvoetbalclubs instromen, zal aanstaande zaterdag rond 23.00 uur plaatsvinden tijdens De Eretribune op FOX Sports. Ook die loting zal live te zien zijn op totoknvbbeker.nl/live.

Delen