Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Zaterdag 9 juli Jubileum en Slotdag: opgeven kan tot zaterdag!

Zaterdag 9 juli is er in het kader van het 90- jarig bestaan een extra speciale Jubileum/slotdag

In de ochtend gaan de jeugdleden op een spectaculaire foto! Alle jeugdleden stellen zich op, in hun nieuwe kleding van de Witte Lakenvelder, rondom de middenstip van het hoofdveld. De trainers en leiders gaan aan de zijkanten staan. Dirk van der Meer gaat met een drone beelden maken. Zo krijgen we een mooi aandenken aan de sponsoring van Tjalco de Witte en aan het 90-jarig bestaan. Iedereen wordt om 9 uur verwacht in de nieuwe kleding.

‘s Middags zijn de senioren aan de beurt. De dag wordt afgesloten met een barbecue voor alle leden vanaf 16 jaar, vrijwilligers en ondersteunende leden.

Programma jeugd

9.00 uur ontvangst met welkom en drone foto

9.30 uur in drie groepen freestyle/streetskills, voetbal toernooitje, spelletjes zoals Voetvolley /  Voetbaldarts / Honkbalvoetbal / Voetbalfrisbee  en Voetkorfbal

https://www.youtube.com/watch?v=92fRF-6Mqdk

11.30 uur afsluiting voor Champions, JO8 en JO9 met patat eten en een Lakenvelder ijsje

12.30 uur afsluiting alle oudere jeugd met patat en een ijsje

Programma senioren

14.00 uur senioren DEL toernooi met o.a. oud ONS-ers, ONS 1 spelers en de elftallen 2 tot en met 5 en Onder 21. Voetvolley / Voetbaldarts / Honkbalvoetbal / Voetbalfrisbee en Voetkorfbal blijft staan van de ochtend en kunnen benut worden!

16.00 uur prijsuitreiking DEL toernooi

Aansluitend is er (gratis) BBQ voor alle leden vanaf zestien jaar en al onze vrijwilligers. Hiervoor kun jij je nog opgeven tot zaterdag 2 juli.

Senioren voetballers kunnen zich voor het DEL toernooi en/of de BBQ opgeven bij Auke Beeksma aukebeeksmaa@hotmail.com.

Vrijwilligers en overige leden vanaf 16 jaar die mee willen doen aan de BBQ kunnen zich aanmelden bij Dinie van der Wal dinievanderwal67@gmail.com.

 

 

 

Delen