Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Zaterdag uitreiking certificaat Regionale Opleiding

Aanstaande zaterdag zal tijdens de rust van ONS Sneek – Alcides het certificaat Regionale Jeugdopleiding door de KNVB aan ONS Sneek worden uitgereikt.

ONS Sneek doet al jaren mee met het kwaliteit en performance programma. Dit is door de KNVB opgezet om de kwaliteit van jeugdopleidingen in Nederland te toetsen en te verbeteren. Na een aantal jaren lokaal gecertificeerd te zijn geweest werd 3 jaar geleden voor het eerst de Regionale Certificering bereikt. De afgelopen maanden zijn ons hoofd opleiding Arno Nijenbanning en bestuurslid technische zaken Douwe Jan van der Wal druk bezig geweest om alles wat we de afgelopen 3 jaar hebben doorontwikkeld weer goed te beschrijven en daarmee de hercertificering voor onze club te realiseren.

Onze club kreeg eerder al de complimenten van de auditoren van de KNVB en NMC Bright over de wijze waarop het beleid is uitgewerkt en de manier waarop in de club gewerkt wordt. “Je gunt voetballende kinderen een omgeving waarin opgeleid wordt zoals jullie doen bij ONS Sneek”.

Voorzitter Joan van der Veen: “We streven er bij de club naar om een omgeving te creëren waarin iedereen zich optimaal kan ontwikkelen en plezier voorop staat. Dat doen we door te werken vanuit een missie, visie en kernwaarden, een duidelijke structuur en goede organisatie te bieden, innovatief bezig te zijn bijvoorbeeld met video analyses en dit alles te doen in een veilig sportklimaat. De regionale certificering legt de lat hoog voor een amateurclub en is niet eenvoudig te behalen. Het biedt ons continue de gelegenheid te reflecteren over wat we doen en goede stappen te zetten als club. Dat we de laatste 4 jaar zo gegroeid zijn als vereniging hebben we mede daaraan te danken. Ik nodig al onze leden dan ook uit om bij dit mooie moment aanwezig te zijn”.

K&P Programma

 

 

Delen