Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Afsluiting seizoen 2020-2021

Het is een bijzonder jaar geweest!

Voor de jeugd is er het hele jaar door van alles georganiseerd, maar door de corona mocht er vrijwel niets georganiseerd worden voor de senioren.

Wat hebben we de voetbaldagen en trainingen gemist! Dan pas merk je dat het voetbal “meer dan voetbal” is .Gezelligheid en wekelijkse ontspanning hebben we allemaal nodig!

Als bestuur hebben we er daarom voor gekozen om die gezelligheid weer met elkaar op te zoeken. We willen voor alle leden en alle vrijwilligers een afsluitende dag organiseren op ZATERDAG 3 JULI. Overdag zijn er toernooitjes voor de jeugd. Afhankelijk van wat de overheid beslist willen we ook toernooitjes voor de senioren organiseren. Houd de site in de gaten!

Vanaf 17 uur zullen we een warm en koud buffet regelen waar iedereen gratis aan mee kan doen! Wij regelen het eten. De vloeibare consumpties zijn voor eigen rekening. We zullen het assortiment in de kantine niet helemaal compleet hebben, omdat we niet weten of we na de zomerstop de kantine open mogen hebben. Bier en gangbare frisdranken zijn er in ieder geval wel. We rekenen op begrip!

Wij hebben er zin in om iedereen weer te ontmoeten! Je kunt je opgeven bij secretaris@onssneek.nl. Dan weten wij hoeveel eten we moeten bestellen.

Tot 3 juli!

Bestuur ONS Sneek

Delen