Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Dennis Nijkamp nieuwe voorzitter TC

Met ingang van 1 januari aanstaande wordt Dennis Nijkamp door het bestuur aangesteld als de nieuwe voorzitter van onze Technische Commissie.

De jonge ondernemer (28 jaar) die al enige jaren als trainer bij de selectieteams actief is ambieerde eerder al een rol op beleidsmatig en organisatorisch vlak in onze vereniging. Reden dat hij vanaf het begin van dit seizoen bij de TC aansloot als technisch coördinator jeugdselectie teams. Daarnaast is Dennis actief als assistent trainer bij ons nieuwe team ONS o21. Beide functies zal hij dit seizoen blijven invullen.

De afgelopen periode zijn er met Dennis meerdere gesprekken gevoerd over de invulling van de positie voorzitter TC. Die zijn dusdanig positief verlopen dat Dennis de nieuwe voorzitter van onze TC wordt.

Voorzitter Joan van der Veen: “Ik ben blij dat we Dennis kunnen aanstellen als nieuwe voorzitter TC. Hij is enthousiast over het beleid van onze club en heeft een goede rol gespeeld bij de totstandkoming van ons nieuwe voetbaltechnische beleidsplan. Ik ben ervan overtuigd dat we met zijn aanstelling continuïteit van het ingezette beleid en onze kwaliteit als club waarborgen. Bovendien acht ik hem uitstekend in staat leiding te geven aan onze voetbaltechnische organisatie. Ik wens hem dan ook veel succes in deze mooie functie bij onze club”.

Dennis Nijkamp: “Een super mooie uitdagende rol binnen een innovatieve omgeving. Bij ONS zijn we continue bezig met het kwalitatief door ontwikkelen van onze opleiding en organisatie. Ik ben enorm trots hier onderdeel van uit te mogen maken”.

Delen