Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Geslaagde vrijwilligersavond met warm/koud buffet van Age Nijdam, van Nijdam Catering. 

Wat hebben we een mooie vrijwilligersavond gehad!

Elk jaar lukt het weer om de vereniging draaiende te houden door de inzet van zoveel vrijwilligers. We hebben nog steeds tekorten, maar door de inzet van de mensen die nu al vrijwilliger zijn, lukt het toch elk jaar weer om er een mooi seizoen van te maken! Hun inzet wordt bijzonder gewaardeerd door het bestuur van ONS Sneek.

Unknown-1

De spelers van ONS 1 waren aanwezig om de vrijwilligers deze avond te ontlasten van hun taken. Er stonden steeds 4 spelers achter de bar en ook 3 of 4 achter het heerlijke warm/koud buffet wat Age Nijdam met zorg bereid had. Juist op de dagen dat ONS 1 thuis speelt zijn er veel vrijwilligers nodig. Voor bij de kassa, de lotenverkoop, het Derustit house, stewards, organisatoren voor de pupil van de week en de penalty bokaal, de vrijwilligers in de BC, de pers, kantine- en keuken medewerkers, etc. Daarom kunnen wij het bijzonder waarderen dat juist zij tijdens deze avond alle vrijwilligers wilden bedienen.  Ook zijn er natuurlijk veel vrijwilligers actief voor bij de jeugd en senioren teams. Leiders, trainers, wedstrijdsecretariaat, Jeugdcommissie, accommodatie commissie, schoonmaak, scheidsrechters, etc. etc.

Wij zijn heel blij met al deze actieve vrijwilligers en we hopen volgend jaar nog meer mensen actief te betrekken voor o.a. het bestuur en meerdere commissies. En zoals we woensdagavond hebben ervaren is het doen van vrijwilligerswerk ook gewoon erg gezellig en hartstikke leuk!

Voor vragen en/of opmerkingen over het vrijwilligerswerk bij ONS Sneek kun je mij benaderen via mail of mobiel. Dinievanderwal@onssneek.nl/ 06-29221716

Delen