Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Nieuws vanuit het bestuur

Januari 2021

Met de persco van aanstaande dinsdag en de eveneens geplande reactie van de KNVB die daarop zal volgen in het achterhoofd, weer een bericht vanuit het bestuur. Want ondanks deze voetballoze periode gebeurt er achter de schermen van alles. 

Allereerst hoopt het bestuur met jullie allemaal dat we zo snel mogelijk weer mogen voetballen en de kantine weer als ontmoetingsplaats mogen openen. We missen de zaterdagse wedstrijdspanning en bovenal de sociale contacten.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de revitalisering van kleedkamers 3, 9 en 10. Hiervoor worden gelden gebruikt vanuit acties en de Club van Honderd. Het werk omvat onder andere schilderwerk en reparatie van douches.

De jeugdtrainers hebben onderling virtueel contact en hebben een aantal leuke activiteiten uitgewerkt. Deze activiteiten zijn vandaag weer begonnen en de beelden worden gedeeld via de reguliere kanalen.

De oliebollenactie mag een succes genoemd worden. Het bestuur heeft inmiddels van de Commissie “Oliebol” een mooi verslag inclusief draaiboek ontvangen voor eind december van dit jaar. De oliebolcommissie van 2021 kan hiermee haar voordeel doen. Hulde voor de vrijwilligers die een en ander mogelijk gemaakt hebben!

De Businessclub is achter de schermen druk bezig om de contacten te onderhouden met onze sponsors en dit heeft geleid tot een positief beeld voor volgend jaar. Binnenkort volgt hierover nieuwe informatie. 

Ook de TC is bezig om de contouren voor het volgend seizoen te vormen. In de komende tijd zal worden gesproken met trainers en spelers.

Last but zeker not least melden we dat ons ledenaantal lichtelijk groeit en dat tegen de landelijke trend in!  Is dat niet mooi nieuws om deze nieuwsbrief af te sluiten?

Bestuur ONS Sneek,

Joan, Dinie, Klaas, Taapke en Gerard

Delen